Actualitate

VIDEO. Cum arată hala distrusă de INCENDIUL de la Tetarom. Imagini surprinse cu drona

O hală de aproximativ 600 de metri a luat foc, marți dimineața, în zona Tăietura Turcului, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de pompieri din cadrul ISU Cluj. Deși nu au fost victime, pagubele materiale sunt semnificative.

 

 


„Incendiu la o hală din parcul Tetarom din municipiul Cluj-Napoca, Tăiatura Turcului. Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment”, a transmis ISU Cluj, marți dimineața.

 


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a mai adăugat că „nu sunt informații referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj Ro-Alert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca și localitatea Baciu”.

Hala are o suprafață de circa 600mp, iar înăuntru funcționează mai mulți operatori economici cu funcțiuni multiple. Flăcări uriașe au putut fi văzute din mai multe părți ale orașului, iar clujenii au primit mesaje RO-Alert pentru a ține geamurile închise.


„Incendiu hală municipiul Cluj-Napoca, în parcul Tetarom 1 cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările ISU Cluj”, a fost mesajul transmis prin RO Alert.

Protecția Mediului Cluj a anunțat că nu a fost afectată calitatea aerului în urma incendiului de la Tetarom.


CITEȘTE ȘI:

Galerie FOTO. Cele mai spectaculoase imagini de la incendiul care se putea transforma într-un dezastru la Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter