Actualitate

Vești bune pentru clujeni! Vom avea zboruri Dubai - Cluj

Clujenii vor putea zbura în Dubai din luna noiembrie, conform unor informații oferite oficialii Aeroportului din Cluj.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj va opera două zboruri pe săptămână către Dubai, din luna noiembrie, conform unor declarații făcute de directorul David Ciceo.

„FlyDubai va începe zbourile în noiembrie. Acest zbor este foarte important, deoarece din Dubai se oferă foarte multe conexiuni. Dubai este unul dintre marile hub-uri ale lumii. La 8 ore de zbor din Dubai locuiește 80% din populația lumii”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu.


Primul zbor ar urma să aibă loc în 3 noiembrie. FlyDubai urma să opereze primul zbor pe ruta Cluj Napoca – Dubai DXB în 20 martie, însă debutul acesteia a fost amânat. Compania a anunțat oficial că va zbura de la hubul său din Dubai DXB spre Cluj Napoca în 24 februarie 2021. Inițial ruta urma să debuteze în 20 martie însă ulterior data primului zbor a fost mutată pe 1 mai, apoi amânată din nou. În prezent nicio altă companie aeriană nu zboară sau a planificat zboruri din Cluj Napoca spre Dubai.

„Am început cu București, cu patru zboruri pe săptămână în 2021, iar de atunci, FlyDubai șia triplat operațiunile pe piață, datorită cererii mari, atât pe partea comercială, cât și pe transportul de marfă. Suntem bucuroși să oferim mai multe opțiuni pentru zboruri directe odată cu startul operării zborurilor din Cluj-Napoca și sperăm să stimulăm călătoriile și exporturile bidirecțional”, a declarat Ghaith Al Ghaith, CEO FlyDubai.


FlyDubai pune la dispoziția pasagerilor săi acces nelimitat Wi-Fi, astfel încât aceștia să poată rămâne conectați pe timpul zborului, să poată trimite și primi mesaje, e-mailuri sau să folosească rețele de social media.

Programul zborului


FZ 767: Dubai DXB 09:00 - Cluj-Napoca CLJ 12:40

FZ 768: Cluj-Napoca CLJ 13:40 - Dubai DXB 20:45


CITEȘTE ȘI

Pasagerul cu numărul 1 MILION pe Aeroportul Cluj, un tânăr IT-ist: „Este foarte frig la Cluj! Vin de la 29 de grade”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter