Actualitate

Donează-ți bonul de cumpărături Asociației Blondie și ajută copiii bolnavi să beneficieze de tratamente în străinătate

Cumperi, scanezi și votezi Asociația Blondie. Aceasta este o campanie socială în sprijinul Asociației Blondie, sprijinită gratuit de monitorulcj.ro.

 

O campanie socială realizată de Profi România vine în ajutorul asociațiilor din țară, donând la final 1.500.000 lei.


 

Asociația Blondie este și ea inclusă în campanie și reprezintă un ONG care ajută copiii bolnavi să beneficieze de tratamentele de care au nevoie, transportându-i la spitale cu o „ambulanță aeriană”.


Cum funcționează campania?

Poți să ajuți și tu asociația să-și îndeplinească misiunea și copiii bolnavi din România să beneficieze de tratamente de specialitate care le poate salva viața doar prin scanarea bonului fiscal, după ce ți-ai făcut cumpărăturile la un magazin Profi, și votarea Asociației Blondie.

Campania se desfășoară în perioada 1 - 21 septembrie 2021.


„Te-ai gândit vreodată cât de mult bine pot face niște cumpărături? Desigur, pe lângă bucuria cumpărătorului. Ei bine, începând din 1 septembrie până pe 21 septembrie, dacă-ți faci cumpărăturile în orice magazin Profi România și scanezi bonul fiscal la infochioșcul de după casele de marcat sau online pe https://responsabilitate.profi.ro/ cumpărăturile tale se pot transforma în fapte bune. 

Profi Romania pune la bătaie 1.500.000 de lei pe care îi va împărți către 6 ONG-uri selectate în campanie (dada, printre care și noi) în funcție de numărul de voturi pe care fiecare ONG îl primește. Fiecare bon, indiferent de valoarea lui, reprezintă un vot, iar dacă achiziționezi și produsele partenerilor campaniei, semnalizate corespunzător la raft, poți primi câte un vot în plus.  Treaba e simplă. Cumperi - scanezi - votezi - te bucuri că ai mai făcut o faptă bună. Noi ne-am făcut deja cumpărăturile de dimineață”, potrivit Asociației Blondie. 


Despre Asociația Blondie

„Asociaţia Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi şi singuri şansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoţional şi intelectual. Misiunea noastră este de a reduce mortalitatea şi de a creşte şansele la viaţă ale copiiilor cu afectiuni grave prin achiziţionarea unei aeronave pe care să o transformăm în ambulanţă aeriană pe care să o punem la dispoziţia oricărei persoane care are nevoie de un transport aerian medical, în mod gratuit.

De la începutul crizei COVID-19, odată cu restricţionarea zborurilor mulţi copii plecaţi la tratamente sau operaţii în Europa, au rămas blocaţi în străinătate, neputând să se întoarcă acasă. Cei care aveau nevoie să meargă la tratament în străinătate, pentru că tratamentul nu se putea efectua în ţară, nu au mai avut cale de transport iar pentru ei am ogranizat, până în prezent zboruri private pentru 131 copii şi 7 adulţi, plus 3 ambulanţe terestre.


În România, persoanele care au nevoie de tratament în străinătate îşi pot deconta valoarea tratamentului, însă nu şi valoarea transportului, care de cele mai multe ori este imposibil de suportat de către pacient. După tot efortul depus în ultimele luni am realizat cât de mare este nevoia ca România să aibă o ambulanţă aeriană, iar prin acest proiect aducem şansa unui tratament mai aproape de copiii care nu au nici o şansă de supraviţuire în România”, se arată în descrierea Asociației Blondie, postată pe pagina campaniei sociale a Profi România. 

Aceasta este o campanie socială în sprijinul Asociației Blondie, sprijinită gratuit de monitorulcj.ro.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Povestea emoționantă a Ioanei. Asociația Blondie: Un singur „Da” poate salva o viață!

 

Copiii ajută Asociația Blondie să cumpere un avion: „Mi-am donat banii de la Zâna Măseluță ca să avem destui”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter