Actualitate

Educația de calitate începe devreme: Înscrie-ți copilul la grădinița Royal School (P)

Royal School este pregătită pentru "revenirea la normal" după pandemie: ușile grădiniței sunt deschise pentru toti copiii care au vârsta de 3 ani implinită.

Pentru că educația de calitate începe devreme, la grădinița Royal School cei mici învață limba engleză de la profesor nativ de limbă engleză.

În urmă cu 18 luni, numeroase țări au început să se auto-izoleze, iar școlile au închis ușile elevilor în favoarea învățării la distanță. Este vorba de 18 luni de învățare întreruptă, o lipsă de contact social și sprijin pentru dezvoltare într-un cadru educațional. Pentru noi, adulții, 18 luni nu este o perioadă prea lungă de timp, pentru un copil mic, 18 luni reprezintă o proporție semnificativă din viața lui.


Curriculum-ul EYFS (Early Years Foundation Stage) oferit copiilor de gradiniță de la Royal School se bazează pe un calup de cunoștințe dezvoltat de-a lungul a multor ani, legat de dezvoltarea și învățarea copilului pe trei domenii principale:

- Comunicare și limbaj


- Dezvoltarea fizică

- Dezvoltare personală, socială și emoțională.


Toate aceste aspecte ale dezvoltării copilului mic sunt greu de asigurat în afara unui cadru social bine organizat și aliniat la cele mai noi standarde si cunoștinte din lume. Devine din ce în ce mai îngrijorător că cei mici pot rămâne în urmă în aceste domenii.

Curriculum-ul EYFS al Royal School implică, de asemenea, dezvoltarea pe cele trei domenii principale amintite mai sus prin:


- alfabetizare

- învățarea matematicii


- înțelegerea lumii

- artă expresivă și design.

Cunoștințele de bază și abilitățile învățate în aceste patru domenii oferă o bază solidă pentru creșterea și învățarea viitoare.

Începând cu 30.08.2021, ușile Royal School sunt deschise pentru noul an școlar pentru toti copiii care au vârsta de 3 ani implinită. Avem o echipă înalt calificată formată atât din profesori internaționali, cât și locali, care sunt pregătiți să-i ajute pe toți copiii noștri să crească, să se dezvolte și să învețe într-un mediu asemănător familiei, cu clase mici. Suntem pregătiți pentru viitor și vom face totul să anulăm daunele din trecut.

Este timpul să ne întoarcem la normal și să recuperăm ceea ce am pierdut.

Echipa Royal School in Transylvania

Ultimele Stiri
abonare newsletter