Actualitate

Clujean, URMĂRIT până acasă și AMENINȚAT cu cuțitul de un șofer AGRESIV

Un clujean a fost urmărit până acasă și amenințat cu cuțitul de un șofer, după ce cel din urmă i-a tăiat calea în trafic în Someșeni.

 

Sorin, clujeanul care a trăit experiența șocantă cauzată de o greșeală în trafic, a povestit pentru monitorulcj.ro ce s-a întâmplat.


 

Totul a pornit de la un incident ce s-a petrecut la sensul giratoriu de la IRA, unde șoferul agresiv, care conducea o mașină marca Volkswagen Touareg, i-ar fi tăiat calea, pentru că nu s-a încadrat corespunzător pe banda de circulație.


După ce a greșit, tot el l-a urmărit pe Sorin până acasă, în fața porții, unde l-a amenințat cu un cuțit, spunându-i și că îl împușcă și îl omoară.

Bărbatul l-a denunțat pe șoferul agresiv la Poliție după cele întâmplate, formulând o plângere penală.


Totodată, el susține că totul s-a întâmplat fără motiv, fiindcă nu l-ar fi atenționat pe șoferul agresiv după ce a greșit în trafic și i-a tăiat calea:

„El a greșit și nici nu l-am claxonat, nu l-am atenționat. Înțeleg că fiecare greșim, dar tot el a scos cuțitul în fața porții. Eram la sensul giratoriu de la Lidl, de la IRA. Acolo sunt două benzi. Prima bandă e obligatoriu dreapta, a doua bandă e în față sau în stânga. Foarte multe mașini se încadrează greșit și îți taie calea. Exact asta mi-a făcut el. S-a pus pe banda întâi, care e obligatoriu dreapta, dar el de fapt s-a dus în față și mi-a tăiat calea. Am tras un pic de volan și am așteptat, m-am dus. Asta a fost tot. 


Vin spre strada Moș Ion Roată, vine omul, vrau să mă opresc, semnalizez, fac dreapta, mă trag în fața porții, mă dau jos din mașină să deschid poarta, era el în spate. Și a scos cuțitul, a început să înjure, că bagă ceva în mine, că îmi taie gâtul, mă împușcă, mi-a zis «dacă te prind în Dezmir te omor»...”, a povestit Sorin pentru monitorulcj.ro.

UPDATE:


Poliția a deschis un dosar penal și îl caută pe șoferul agresiv.

„În cursul serii, un barbat în vârstă de 41 de ani a sesizat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca cu privire la o altercație în care a fost implicat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului. Acesta ar fi fost amenințat de către un alt conducător auto, care a coborât din autoturism având asupra sa un obiect ascuțit-înțepător, adresându-i expresii jignitoare și amenințări. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Cluj la solicitarea monitorulcj.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter