Actualitate

VIDEO. Accident GRAV în Cuzdrioara! Doi tineri, de 18 și 17 ani, transportați de URGENȚĂ la spital

Un accident grav a avut loc în localitatea Cuzdrioara din județul Cluj. Doi tineri, de 18 și 17 ani, au ajuns la spital după impact.

 

Două persoane au suferit leziuni ale corpului în urma accidentului și este vorba de doi băieți, șofer și pasager în mașina care a intrat pe contrasens.


 

„Accident rutier pe DN17, în localitatea Cuzdrioara. Din primele date reiese faptul că un conducator auto care se deplasa pe raza localității Cuzdrioara, din direcția Dej spre Bistrița, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus.  În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înapoi pe sensul de mers pe care circula, intrând în coliziune laterala cu un alt autovehicul. Două persoane din autoturismele implicate în eveniment au suferit leziuni corporale”, a transmis IPJ Cluj.


Potrivit ISU Cluj, tinerii au trebuit să fie extrași prin descarcerarea mașinii, înainte să fie transportați la spital, iar unul dintre aceștia era inconștient la acel moment.

Persoanele care au fost implicate în accident sunt următoarele, conform IPJ Cluj:


„Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens - 18 ani, din județul BN, transportat la unitatea medicală.  Pasager în același auto - 17 ani, județul BN, transportat la unitatea medicală. Șoferul care circula din sensul opus - 52 de ani, din municipiul Dej. Șoferul care circula în aceeași direcție cu primul auto (Dej spre Bistrița-Năsăud) 18 ani, din comuna Șieu”, potrivit IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter