Electric Castle

Cu trenul la Electric Castle. Cât costă un bilet spre Bonțida?

Cei care merg la festivalul Electric Castle de la Bonțida au ocazia să ajungă la eveniment cu trenul. Un bilet din Cluj-Napoca costă puțin peste 4 lei.

 

 


„Alege să mergi la festivalul Electric Castle cu CFR Călători, de la Cluj Napoca la Bonțida cu doar 4,40 lei. În perioada 5-9 august 2021, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la Bonțida pentru ca tu să ajungi rapid și fără griji la festivalul tău preferat. Din toată țara ajungi la Electric Castle cu CFR Călători”, se arată într-un comunicat emis de CFR Călători.

 


Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu schimbare în Cluj-Napoca la tren InterRegio + Regio Expres, clasa a 2-a este 90,05 lei. Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la clasa a 2-a este de 4,40 lei la tren Regio și de 9,20 la tren Interregio.

De asemenea, elevii beneficiază de gratuitate, iar studenții de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.


Anul acesta, festivalul Electric Castle se va desfășura între 6-15 august.

Porțile festivalului se deschid vineri, 6 august, la ora 12:00.


Electric Castle ajunge și în Cluj-Napoca

De pe 9 august, festivalul se mută în Cluj-Napoca, ceea ce va face evenimentul mult mai accesibil pentru locuitorii din zonă. Arta va cuceri orașul, transformându-l într-un spațiu al descoperirilor culturale. Sute de artiști, instalații new media spectaculoase, hub-uri creative și masterclass-uri care aduc informații utile și inspirație deopotrivă - toate acestea sunt ingredientele unei aventuri urbane epice. Clujul va prinde viață din inima lui, din Piața Unirii, și până pe Dealul Cetățuia, așa încât fiecare zonă legendară și istorică să spună o poveste.

TOT ce trebuie să știi despre ediția din acest an a festivalului Electric Castle găsești AICI.

Ultimele Stiri
abonare newsletter