Actualitate

„Muzica vindecă” în curtea spitalului Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

Luni, 2 August, în curtea spitalului Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, a avut loc concertul de muzică clasică „Muzica vindecă” din cadrul turneului NEW HOPE 2021.

Întrucât de un an și jumătate personalul medical duce o luptă aprigă împotriva virusului COVID-19, Asociația New Hope a dorit să le mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu și efortul de nedescris de care au dat dovadă.

În acest sens, alături de Alexandru Tomescu și faimoasa vioară Stradivarius, Orchestra New Hope, sub bagheta dirijorului Cristian Spătaru, au oferit un regal muzical, prin care și-au manifestat aprecierile și prețuirea.


„După cum spunea marele George Enescu, muzica trebuie să pornească de la inimă și să se adreseze inimii. Acesta este și scopul proiectului NEW HOPE și anume de a ajunge la sufletele oamenilor. Unicitatea proiectului constă în realizarea unor serii de concerte în spitalele din România, în semn de recunoștință și apreciere pentru cadrele medicale care au stat în ultimul an în linia întâi, luptând împotriva virusului COVID-19. Credem că acestă victorie este a tuturor, dar mai ales ale cadrelor medicale.” a declarat Octavian Lup, Coordonator NEW HOPE Project.

Ultimele Stiri
abonare newsletter