Actualitate

Bărbat dispărut în Lacul Beliș! Echipe de salvare din trei județe încearcă să îl găsească

Un bărbat de aproximativ 50 de ani este căutat de scafandrii și pompieri în lacul Beliș.

 

ISU Cluj a anunțat că în acest moment se efectuează căutări pe lacul Beliș, acolo unde s-a înregistrat dispariția unui bărbat de 50 de ani.


Forțe din cadrul ISU, IPJ, IJJ și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo sunt implicate în căutările desfășurate pe lacul de acumulare Beliș-Fântânele, unde a fost semnalată astăzi dispariția unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani.
Astfel, salvatorii și scafandrii din cadrul ISU Cluj, Alba și Hunedoara desfășoară căutări în colaborare cu scafandri Salvamont-Salvaspeo atât prin scufundări cât și pe luciul apei, în zonele unde au fost găsite indicii privind dispariția bărbatului.
De asemenea, căutările au fost sprijinite de o echipă de căutare canină a IPJ Cluj, precum și de echipe de polițiști și jandarmi.

În căutări sunt implicate două bărci ale ISU Cluj, dintre care una dotată cu sonar, 11 salvatori și scafandrii ISU, un echipaj SMURD, patru scafandri din cadrul serviciului public Salvamont-Salvaspeo, o echipă canină și un echipaj al IPJ Cluj și un echipaj al IJJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter