Actualitate

VIDEO. Cât de prost se construiesc apartamentele în Cluj-Napoca? Pereți crăpați, locuințe inundate și parcări pline de apă

Andrei Verestiuc, un tânăr din Cluj-Napoca, a arătat pe Tik-Tok cât de slab construite sunt apartamentele din Cluj-Napoca.

Andrei a mărturisit că stă într-un apartament în chirie, dar locuința s-a degradat extrem de repede, deși a fost achiziționată nouă de proprietar.

„Locuiesc într-un apartament cu 2 camere pe care proprietarul l-a cumpărat cu 100.000 de euro, semifinisat și a mai băgat undeva la 30-40.000 de euro. Într-un an de zile, s-au crăpat pereții, curge dușul, am avut probleme mari cu canalizarea și mirosea foarte urât. Hidroizolația parcării subterane a fost prost făcută și ploua în interior și dacă parchezi mașina acolo tot nu scapi de apă și rugină. Toată apa se scurge în parcarea subterană și afectează mașinile. Vecinii de la ultimul etaj au aflat că nu a fost bine făcută scurgerea și le ajunge apa în casă”, a povestit Andrei pe rețelele de socializare. CLICK AICI PENTRU VIDEO


@andreiverestiuc

Nu mi se pare normal... ##apartament ##andreiverestiuc ##constructii

♬ original sound - Andrei Vereștiuc

Tânărul care a filmat clipul este total nemulțumit de modul în care sunt construite apartamentele din Cluj-Napoca și nu i se pare corect să dai 100.000 de euro pe un apartament care se degradează rapid.


„Pe mine nu mă afectează așa mult, dar gândiți-vă la proprietarul care a dat o grămadă de bani și după 1 an se trezește cu așa ceva. În Cluj-Napoca se construiește atât de mult, dar și prost. Blocurile arată frumos la început, dar se degradează foarte repede”

abonare newsletter