Actualitate

NESIMȚIRE. Drumul surpat din Edgar Quinet încă nu a fost reparat, după PATRU luni! Locuitorii, ținuți în panică

Sute de clujeni sunt ținuți în panică de patru luni. Drumul surpat din zona Edgar Quinet încă nu a fost reparat.

 

Un drum de acces către patru blocuri din Edguar Quinet s-a surpat  în urma lucrărilor la un bloc nou. 


 

Localnicii spun că sunt ținuți în panică de patru luni de zile, fiindcă nimeni nu l-a reparat încă. 


„Doresc să vă arăt cum suntem ținuti în panică de patru luni de zile de un constructor care a spart drumul de acces și nu îl mai repară. În schimb își vede de treabă în continuare, își construiește liniștit blocul”, a declarat o localnică pentru monitorulcj.ro.

Deputatul Emanuel Ungureanu, localnic în zona respectivă, a declarat pentru monitorulcj.ro în luna aprilie că situația este tragică pe  Edgar Quinet de mai mulți ani. Lucrările la noul bloc au dus la surparea unui drum de acces pentru patru alte blocuri de locuințe.


„Este un bloc aproape de numerele 20, aproape de zona numită Poiana din Edgar Quinet. Constructorul se pare că nu a asigurat bine șantierul, acolo trebuiau să pună niște parapeți de susținere. Probabil că șantierul nu a fost supravegheat de Primărie și în consecință s-a surpat calea de acces către patru blocuri, de pe strada Edgar Quinet, așa cum se vede în imagini. Problema este că Primăria promite acolo de cel puțin trei ani modernizarea străzii și căile de acces. Eu m-am străduit înainte de a fi politician, împreună cu vecinii de pe stradă să predăm acea stradă municipalității. A fost prima și singura stradă predată cu efortul pe care l-am făcut, însă înainte de campanie electorală s-a tras un asfalt și strada a rămas apoi fără iluminat, locuri de joacă, nu putem vorbi de creșă sau grădiniță. Nu există nici măcar trotuare și iluminat public. E o stradă cu 3.000 de suflete”, a adăugat Emanuel Ungureanu.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. PERICOL public! Lucrările la un bloc NOU din Cluj-Napoca au DISTRUS un drum întreg

 

Muncitorii „au lăsat baltă” lucrările la drumul surpat de pe Edgar Quinet: „De o săptămână nimeni nu a mai venit”

 

abonare newsletter