Actualitate

VIDEO. Arestări și percheziții într-un dosar de PROXENETISM, la Cluj

Trei bărbați din județele Cluj și Mureș sunt suspecți într-un dosar de proxenetism. Polițiștii au făcut percheziții la domiciliul acestora, iar doi dintre ei au fost arestați preventiv.

 

 


„În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Câmpia Turzii, sub supravegherea Parchetului de pe lânga Judecătoria Turda, au pus în executare trei mandate de percheziție, în județele Cluj și Mureș, la locuințele a trei barbați banuiți de proxenetism.

 


Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie - iulie 2021, trei barbați, cu vârste cuprinse între 38 și 56 de ani, din județele Cluj și Mureș, ar fi determinat și înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituției, de către două femei, în județele anterior amintite, cu scopul obținerii de bani și bunuri de pe urma acestei activități.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care valori monetare de 4.200 de lei și un autoturism, care ar fi fost folosit la savârșirea infracțiunii.


Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al polițișilor Direcției Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și Serviciului Criminalistic.

În urma cercetarilor efectuate în cauza, față de cei trei barbați, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.


Astăzi, barbații au fost prezentați magistraților, față de barbații de 45 și 38 de ani fiind dispusă măsura arestului preventiv, iar față de cel de-al treilea, măsura controlului judiciar”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter