Actualitate

Bărbatul omorât de tren la Gherla era șofer profesionist. A lăsat în urmă o fetiță

Un șofer de 40 de ani a fost lovit de trenul Iași-Timișoara, pe strada Hășdății din municipiul Gherla.

 

 


Bărbatul care a murit joi, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren avea doar 40 de ani și era de profesie șofer de TIR. Acesta era tatăl unei fetițe. 

 


Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 14, pe strada Hășdății din municipiul Gherla. Bărbatul a murit pe loc în urma impactului.

„Intervenție ca urmare a unui accident feroviar pe str. Hășdății din municipiul Gherla. O autospecială și trei echipaje SAJ au fost alertate în jurul orei 14.20 pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui incident feroviar, produs pe str. Hășdății din municipiul Gherla. Pompierii au găsit la fața locului un autoturism contorsionat, în care era încarcerat un bărbat în vârstă de cca 40 de ani, cu multiple traumatisme incompatibile cu viața. S-a acționat pentru descarcerarea bărbatului și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la locul accidentului. Nici unul din pasagerii sau personalul de specialitate din garnitura de tren nu a solicitat consultul salvatorilor”, a transmis ISU Cluj.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter