Actualitate

A fost REȚINUT de polițiști agresorul care l-a ÎNJUNGHIAT pe un tânăr în plină stradă la Cluj

Tânărul care a înjunghiat luni un alt bărbat pe o stradă din cartierul Mănăștur a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Urmează să se decidă pedeapsa pentru acesta.

 

 


„La data de 28 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte prevăzute de Codul penal. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.00, cu privire la o agresiune ce a avut loc în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

 


În fapt, în jurul orei 13.45, în urma unor discuții în contradictoriu între un tânăr, de 24 de ani, din județul Maramureș și alt tânăr, din același județ, primul l-ar fi lovit în zona corpului cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior fugind de la fața locului.

Ca urmare a activităților informativ - operative, în jurul orei 14.45, tânărul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca.


A fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet pentru dispunerea altor măsuri preventive”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Caz ȘOCANT la Cluj! Un tânăr a fost ÎNJUNGHIAT în plină stradă, iar agresorul a fugit

abonare newsletter