Actualitate

Tânăr din Cluj, beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat

Un tânăr de 28 de ani din comuna Vultureni a fost prins de polițiști conducând beat și fără permis, după ce a provocat un accident, lovindu-se de un cap de pod. Șoferul și un pasager de 24 de ani au fost duși la spital.

 

 


„Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Vultureni, care se deplasa cu un autoturism în direcția localității Aschileu Mic, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, dupa impactul cu un cap de pod, răsturnându-se.

 


În autoturism, la momentul accidentului se afla un pasager în vârstă de 24 de ani, din comuna Vultureni. Ambii tineri au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Verificările efectuate la fața locului au indicat faptul că tânărul de 28 de ani nu era deținătorul unui permis de conducere.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat concentrația de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter