Actualitate

Căutări DISPERATE pentru un bărbat dispărut din Cluj-Napoca

Se fac căutări intense în privința dispariției unui bărbat ce locuia în Cluj. Poliția a fost sesizată doar recent despre dispariția acestuia.

 

ERATĂ: „Cu privire la Știrea de presa transmisa anterior, privind plecarea voluntară a bărbatului de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, precizăm faptul că data la care acesta a părăsit domiciliul este 26 mai 2021, nu 26 februarie 2021 - cum a fost precizat anterior, din eroare.” transmite IPJ Cluj.


De asemenea, o rudă a bărbatului dispărut a declarat pentru monitorulcj.ro faptul că bărbatul nu era din Cluj. IPJ Cluj a confirmat informațiile, menționând faptul că bărbatul era din Deva, dar locuia de câtva timp în Cluj.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 26 februarie 2021, însă nu s-a mai întors.


 

Aspectul bărbatului dispărut

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 26 februarie 2021, în jurul orei 18:00, un bărbat din Cluj, pe nume Botar Eugen, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.


Acesta are o înălțime de aproximativ 1.60 m și circa 40 de kg.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, bluză de culoare gri, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.


Poliția a fost sesizată despre plecarea persoanei doar miercuri, 26 mai 2021.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!” a amintit IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter