Actualitate

Revenirea tuturor elevilor din Cluj-Napoca la școală, tot mai aproape. La cât a ajuns rata de infectare COVID-19?

Revenirea tuturor elevilor din Cluj-Napoca la școală este tot mai aproape, rata de infectare COVID-19 în municipiu fiind în continuă scădere. Momentan, aceasta a scăzut la 1,10 cazuri la mia de locuitori, conform ultimelor date ale Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj.

 

 


Rata de infectare COVID-19 în județul Cluj a scăzut sub 1 la mia de locuitori, ajungând sâmbătă, 22 mai, la 0,97 cazuri.

 


În momentul în care rata de infectare scade sub la 1 caz la mia de locuutori într-o localitate, toți copiii vor merge fizic la școală. Astfel, Cluj-Napoca se apropie tot mai mult de această relaxare a restricțiilor, în următoarele zile fiind șanse să ajungă la nivelul de 1 caz la mia de locuitori.

Toți elevii din Florești merg de luni la școală

Restricțiile aplicate la nivel național precum purtarea măștii și carantina de noapte au fost deja eliminate, dar cele din scenariul verde, galben și roșu rămân valabile.


În comuna Florești din județul Cluj, rata de infectare a scăzut deja sub 1 caz la 1.000 de locuitori, ajungând azi la 0,92, ceea ce înseamnă că de luni, toți elevii din localitate vor merge fizic la școală.

abonare newsletter