Actualitate

Copil de doi ani din Florești, DISPĂRUT de acasă. Peste 100 de oameni îl caută

Un minor în vârstă de numai doi ani din localitatea clujeană Florești a dispărut vineri de acasă. Copilul ieșise la joacă în zona râului Someș.

 

 


UPDATE: Copilul a fost găsit înecat, sâmbătă dimineața, corpul său fiind identificat de un voluntar, la doar 20 de metri de casă.

 


Polițiștii clujeni au fost sesizați cu privire la faptul că vineri, 21 mai, în jurul orei 17.00, un minor pe nume Lăcătuș David Alexandru, în vârstă de doi ani, a ieșit din locuința sa, din localitea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit. În vederea depistării acestuia, peste 100 de polițiști, jandarmi, lucrători ISU și voluntari sunt angrenați în activitățile specifice de căutare, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Semnalmente minor: înălțime aproximativ 1 metru, ochii negri, părul șaten.


În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, tricou de culoare albastră și sandale de culoare albastră cu șireturi verzi.

Persoanele care pot furniza informații despre minorul dispărut, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!


În vederea depistării minorului, un echipaj cu o barcă de căutare salvare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj s-a deplasat în zona străzii Barbu Lăutaru, pentru a se alătura forțelor prezente la fața locului.

abonare newsletter