Actualitate

Drumul Apahida-Cojocna intră în reparații. Este prevăzută și asfaltarea

Drumul județean Apahida – Iuriu de Câmpie (comuna Cojocna) va fi reparat, începând cu lucrări precum plombarea gropilor și terminând cu asfaltarea acestuia.

 

 


Reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunță că a fost încheiat contractul de execuție a lucrărilor pe drumul județean 161A Apahida – Iuriu de Câmpie.

 


Lucrările de întreținere vor viza două sectoare de drum, mai exact Apahida – Iuriu de Câmpie, de la km 0+000 la km 21+000, respectiv Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610. Lucrările prevăd plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor.

Drumul va fi asfaltat

„Ceea ce intenționăm este ca prin intermediul acestor lucrări să contribuim la dezvoltarea economico-socială a zonei, cunoscută mai ales pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată de la Băile Cojocna, folosite în scopuri terapeutice”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.


Lucrările vor demara în perioada următoare și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic de la km 7+000 la km 21+000 pe sectorul de drum Apahida – Iuriu de Câmpie și pe toată lungimea sectorului de drum Iuriu de Câmpie, pe direcția Ceanu Mare, de la km 21+000 la km 22+610, precizează cei din Consiliul Județean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter