Actualitate

Horoscop. Care sunt zodiile care se țin de promisiuni, conform astrologiei

Ești suprins când o persoană face o promisiune și nu se ține de ea? Stai liniștit, doar câteva zodii fac ceea ce promit de fel.

 

 


Te-ai întrebat vreodată care sunt șansele ca promisiunea să fie dusă la capăt de o persoană? Ei bine, nu tot ceea ce ți se promite va și avea loc. Cuvântul este foarte important pentru anumite zodii, dar pentru alții nu reprezintă nimic. Nu te aștepta ca toată lumea să facă ceea ce spune.

Conform astrologiei, doar următoarele zodii își îndeplinesc promisiunile:


Berbec

Un berbec vrea întotdeauna să facă ceea ce promite. Cei născuți sub această zodie încearcă să facă pe toată lumea fericită și promit marea cu sarea. Din dorința de a face cât mai multă lume fericită, un berbec uită mereu ce are de făcut. Nu este o persoană rea, dar din dorința de a face prea mult bine fac și lucruri greșite. Pe viitor, cei născuți în zodia berbec trebuie să nu mai promită atât de multe și să se gândească ce pot realiza cu adevărat.


Horoscop zodii care respectă promisiuni

Rac

Un Rac nu își încalcă niciodată promisiune și își respectă mereu cuvântul. Nu promite nimic dacă nu este sigur că poate realiza acel lucru.  Din punctul de vedere al racilor, o promisiune încalcată este egală cu o inimă frântă.


Pești

Pe zodia Pești te poți baza în orice moment, deoarece își respectă promisiunile și față de persoanele care i-au trădat în trecut. Uneori, sunt prea implicați și uită ce au promis. Astfel, cei născuți în zodia Pești ajung să încalce promisiunea. Nu o fac cu răutate, dar acest lucru dăunează.


Balanță

O persoană născută în zodia Balanță vrea să se facă plăcută și încearcă să se apropie de alte persoane cu promisiuni respectate. Cei din această zodie se simt rușinați când nu reușesc să îndeplinească promisiunile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter