Actualitate

Tineri din Cluj, AGRESAȚI fizic de doi bărbați clujeni

Doi bărbați au agresat doi tineri din Cluj, de la care au cerut suma 50.000 de euro.

La data de 27 aprilie 2021 doi bărbați, suspecți pentru comiterea infracțiunilor de șantaj și tâlhărie au fost reținuți, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și efectuării a trei percheziții domiciliare, realizate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de Brigada de Operațiuni Speciale Cluj. 

Rezultatele investigațiilor


În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a descoperit faptul că doi bărbați de 33, respectiv 41 de ani, din Cluj-Napoca, le-ar fi solicitat unor tineri în vârstă de 23 și 25 de ani suma de 50.000 de euro, amenințându-i cu acte de violență. 

Persoanele în cauză ar fi colaborat în trecut în cadrul unor activități profesionale desfășurate în comun, în domeniul de creare al site-urilor web, încheiate pe fondul unor neînțelegeri. 


În fapt, la data de 13 aprilie 2021, a avut loc o întâlnire între aceștia la sediul societății profesionale din municipiul Cluj-Napoca, unde tânărul de 25 de ani ar fi fost agresat fizic, fiindu-i totodată sustrasă suma de aproximativ 15.000 de lei și un telefon mobil. 

În urma sesizării, polițiștii au demarat cercetări, iar la data de 27 aprilie 2021, a fost organizată acțiunea de prinderea în flagrant delict a bărbatului de 41 de ani, în timp ce primea de la una dintre persoanele vătămate suma de 2.000 de euro. 


Sancțiunile luate

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind admisă propunerea de arestare preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. 


Acțiunea desfășurată a beneficiat de suportul de specialitate asigurat de Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic. 

abonare newsletter