Actualitate

Un bărbat, prins de polițiștii din Cluj că a furat un ciobănesc de Asia centrală. S-a ales cu dosar penal

Un bărbat din Alba a fost prins de polițiștii clujeni că a furat un câine ciobănesc de Asia centrală, în urma perchezițiilor.

 

 


Bărbatul s-a ales cu dosar penal, după ce a furat un câine de rasa ciobănesc de Asica centrală dintr-o curte din comuna Tritenii de Jos, Cluj.

 


„La data de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, din județul Alba, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, acesta este bănuit că la data de 4 aprilie a.c., ar fi pătruns în curtea unui imobil din comuna Tritenii de Jos, de unde ar fi sustras un exemplar canin din rasa ciobănesc de Asia centrală.


Cu ocazia perchezițiilor, animalul a fost găsit, iar ulterior predat deținătorului legal.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Polițiștii au prins șoferul care a călcat un câine în Apahida. I s-a deschis dosar penal

 


Un câine a fost atacat de un ciobănesc fugit dintr-o curte în comuna Feleacu: „Bă, aici nu ești la Cluj!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter