Actualitate

Un câine a fost atacat de un ciobănesc fugit dintr-o curte în comuna Feleacu: „Bă, aici nu ești la Cluj!”

Un câine scos la plimbare de stăpânul său, în comuna Feleacu, a fost atacat de un alt câine, care a scăpat dintr-o curte. Autoritățile nu răspund.

Un câine a fost atacat de un ciobănesc fugit dintr-o curte în comuna Feleacu: „Bă, aici nu ești la Cluj!” Un câine a fost atacat de un ciobănesc fugit dintr-o curte în comuna Feleacu: „Bă, aici nu ești la Cluj!”

 

 


Un clujean a ieșit la plimbare cu cățelușa sa, Loky, seara la ora 23, în comuna Feleacu. În timp ce se plimbau, un alt câine, ciobănesc, care a scăpat dintr-o curte, a atacat cățelușa și a rănit-o grav, fracturându-i coastele.

 


„Bă, aici nu ești la Cluj”

„În naivitatea mea, am crezut că în 2020 e ok să plimb câinele prin sat. ÎN LESĂ. Cu punga de rahat după mine. Cred că sunt singurul cretin care strânge rahatul câinelui de pe uliță. Ei bine, m-am înșelat”, a relatat Răzvan Preda, stăpânul lui Loky pe Facebook.

Acesta a explicat cum, în urma atacului, stăpânul ciobănescului l-a contraargumentat simplu „Bă, aici nu ești la Cluj!”


Tânărul i-a dat dreptate:

„Așa este. De bine, de rău, la Cluj, instituțiile mai funcționează. În Feleacu, poliția nu răspunde la telefon cu săptămânile, iar primăria e complet dezinteresată în a rezolva problema câinilor.”


În final, Răzvan le-a urat celorlalți internauți „să nu ajungeți să rămâneți în creier cu sunetul coastelor rupte și a pielii sfârtecate”, exprimându-și astfel trauma, ce nu va avea să fie pedepsită.

Autoritățile din Feleacu au dispărut

În urma postării clujeanului, reporterii monitorulcj.ro au încercat și ei, la rândul lor, să ia legătura cu autoritățile locale din comuna Feleacu pentru a cere explicații cu privire la incident sau la absența lor. Totuși, după nenumărate telefoane la Poliția Feleacu și la primarul Costea Gabriel, nici reporterii monitorulcj.ro nu au reușit să intre în contact cu autoritățile.


CITEȘTE ȘI:

Parcul Gheorgheni: incidente violente în lanț!

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter