Actualitate

Mașină de gunoi în flăcări pe strada Constantin Brâcuși. Ocoliți zona! Circulația e blocată pe ambele sensuri. GALERIE FOTO

Incendiile se țin în lanț în Cluj. Trei incendii au avut loc azi, 31 martie, în municipiu și încă unul în județ. Pe strada Constantin Brâncuși a luat foc o mașină de gunoi, iar circulația e blocată pe ambele sensuri

 

 


Un incendiu de vegetație uscată a avut loc pe strada Minervei, iar altul a avut loc pe strada Constantin Brâncuși, unde o mașină de gunoi a luat foc. Circulația este blocată pe strada Constantin Brâncuși, pe ambele sensuri, potrivit martorilor oculari.

 


„În municipiul Cluj-Napoca, o autospecială intervine în urma unei solicitări pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în zona str. Minervei și una în urma unei solicitări pentru a stinge focul ce a cuprins o mașină pentru gunoi pe str. Constantin Brâncuși. De asemenea, o altă intervenție este în desfășurare în localitatea Topa Mică, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stins incendii și una de descarcerare la incendiul care a avut loc în zona intersecției străzilor Constantin Brâncuși cu Barbu Ștefănescu Delavrancea.


Un alt incendiu a avut loc pe strada Odobești din Cluj-Napoca, informează ISU Cluj pe pagina de Twitter. O autoutilitară a luat foc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter