Actualitate

Val de proteste în toată țara împotriva noilor restricții! Românii cer demisia Guvernului. VIDEO/FOTO

Mii de români din toată țara au ieșit la proteste, noaptea trecută, pentru a-și exprima nemulțumirea față de noile restricții implementate de Guvern.

 

 


Bucureștenii s-au unit într-un mars spre Piața Victoria, la care s-a alăturat și senatoarea Diana Șoșoacă: „Ce aer plăcut e fără mască” a spus într-un live transmis pe Facebook. Mii de bucureșteni au ajuns în fața Guvernului, unii fără mască și au scandat împotriva restricțiilor.

 


Clujenii au ieșit în stradă pentru a protesta!

Nici clujenii nu s-au lăsat mai prejos, ieri au ieșit peste 100 de oameni în Piața Unirii pentru a protesta împotriva noilor restricții care duc la închiderea sălilor de sport și de fitness. Potrivit noilor restricții, sălile de sport se închid în toate localitățile care au rata de infectare COVID-19 peste 4 la mia de locuitori.


Manifestațiile s-au desfășurat și în Timișoara, mai ales că ei sunt în carantină de ceva timp, ca urmare a creșterii numărului de cazuri COVID-19. Timișorenii au ieșit în stradă și nu au respectat măsurile de distanțare sau purtarea măștii de protecție, și au țipat : „Arafat, nu uita, Timișoara nu-I a ta!”.


Protestele au continuat și în Pitești, unde sute de oameni s-au adunat în centrul orașului pentru a-și manifesta nemulțumirea față de noile restricții. Oamenii aveau pancarde pe care scria: „Libertate!”, „Demisia!” și „România, trezește-te!”.

Constănțenii cer demisia Guvernului!

Aradul nu s-a lăsat mai prejos, iar mai multe autoturisme au claxonat în semn de protest față de noile restricții impuse în weekend, transmite presa locală.


Constănțenii au ieșit și ei în stradă pentru a protesta față de noile restricții. Oamenii au strigat cât de tare au putut: „Libertate”, „Hoții” sau „Masca jos”. De asemnea, constănțenii au cerut și demisia Guvernului.

Mii de gălățeni au ieșit în stradă pentru a protesta față de noile restricții, ei spunând că Orban și Guvernul au distrus economia țării.

Românii nu sunt de acord cu noile restricții!

La majoritatea protestelor nu s-au respectat măsurile anti-COVID, cum ar fi: distanțarea social și purtarea măștii de protecție.

Noile restricții au fost impuse în urma creșterii numărului de cazuri COVID-19, doar că oamenii nu sunt mulțumiți de modul în care acestea sunt impuse.

În localitățile care au rata de incidență de peste 4 la mia de locuitori, restricțiile se aplică în weekend (circulația permisă până la ora 20:00 și magazinele se închid la ora 18:00), iar în localitățile în care rata de infectare cu COVID-19 este mai amre de 7,5 aceste restricții se aplică pe tot parcursul săpătmânii.

Sursă video:Facebook 60m.RO

CITEȘTE ȘI:

Protest împotriva noilor restricții! Peste 100 de clujeni vor ca sălile de sport să rămână deschise. VIDEO/FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter