Actualitate

Trei noi fluxuri de vaccinare în Florești. Va fi utilizat serul Pfizer

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că începând de marți, 23 martie, în localitate funcționează trei noi fluxuri de vaccinare.

 

 


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că începând de marți, 23 martie, au fost deschise trei noi fluxuri de vaccinare în localitate, cu scopul de a accelera procesul de imunizare.

 


„Începând de marți, 23 martie, am suplimentat cu încă trei fluxuri de vaccinare Pfizer/BioNtech capacitatea Centrului de Vaccinare din Florești, astfel sunt funcționale 4 puncte de vaccinare cu capacitatea totală de 240 de vaccinuri pe zi (3 pentru Pfizer/BioNTech, respectiv unul pentru serul AstraZeneca)”, a scris Pivariu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, primarul a precizat că la centrul de vaccinare amenajat în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Gheorge Șincai” lucrează o echipă de vaccinare profesionistă și eficientă, programul de vaccinare fiind între 08:00 și 20:00, de luni până duminică.


„Putem învinge pandemia, cu cât mai puține vieți pierdute, dacă reusim vaccinarea unui număr cât mai mare din populație și desigur respectând toate regulile de distanțare”, a mai spus Bogdan Pivariu.

CITEȘTE ȘI


Tur VIDEO al Centrului de vaccinare împotriva COVID-19 din Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter