Sănătate

Tur VIDEO al Centrului de vaccinare împotriva COVID-19 din Florești

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a făcut un tur video al centrului de vaccinare împotriva COVID-19 din Florești. Ce componente are centrul?


 

Primarul spune că Floreștiul are centrul de vaccinare pregătit pentru campanie și că încă de la începutul pandemiei a luptat împotriva unui „inamic tăcut și periculos”. „Acum suntem în momentul în care avem un vaccin prin care putem să întoarcem soarta acestei bătălii”, spune Pivariu.


 


Centrul a fost amenajat în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Gheorge Șincai”, intrarea fiind dinspre strada Andrei Mureșanu nr. 1.    

Centrul este format din o zonă de traj medical/ registratură, 2 cabinete de vaccinare, zone de așteptare ante și post vaccinare, grupuri sanitare, depozit materiale sanitare, respectiv biohazard, asigurate cu respectarea normelor comunicate de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea.


„Centrul va deservi în special populația din Florești și pe cea din Săvădisla. Așadar, centrul este în așteptarea introducerii pe harta centrelor de vaccinare. În video-ul de mai jos vă prezint un tur al centrului de vaccinare împotriva Covid-19. Sănătate multă tuturor!”, a transmis Primarul comunei Florești.

CITEȘTE ȘI:


Locuitorii din Florești, de 7 ori mai mulți decât acum două decenii. Unde erau case și câmpuri, în prezent sunt blocuri

 

2 ani de la teribilul accident din Florești, în care a murit o tânără studentă. Vitezomanul Tudor Cîrje și-a pierdut un picior, dar a devenit antrenor de fitness.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter