Actualitate

DROGAȚI la volan! Doi tineri, prinși în Cluj conducând sub influența substanțelor interzise

Doi tineri au fost prinși de polițiștii clujeni conducând sub influența drogurilor. Cei doi sunt cercetați penal.

 

 


Doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 23 de ani au fost prinși luni de polițiștii clujeni conducând în timp ce se aflau sub influența drogurilor. În urma testărilor, a reieșit că cei doi consumaseră substanțe interzise, deși se aflau la volan.

 


La data de 22 martie a.c., în jurul orei 13.35, în cadrul activităților de control derulate, polițiștii Compartimentului Rutier din orașul Huedin au depistat un conducător auto de 23 de ani, din comuna Bulz, județul Bihor, care se deplasa pe DN 1G, în localitate, aflându-se sub influența substanțelor interzise, aspect rezultat în urma testării cu aparatul drug test.

Tinerii sunt cercetați penal

Un alt conducător auto testat pozitiv cu aparatul drug test a fost depistat de polițiștii rutieri în jurul orei 22.55, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60, pe raza orașului Huedin”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Conform polițiștilor, tânărul în vârstă de 19 ani din comuna Negreni a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii tipului de substanță interzisă consumată. În ambele situații sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

CITEȘTE ȘI


Beți, drogați și fără permis, prinși de polițiști la volan în Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter