Actualitate

BRomania acuzat PE NEDREPT: „Nu am urcat beat, drogat la volan“. Adevărul spus de vlogger: „Am făcut o boacănă“! VIDEO

Mai multe publicații au scris că BRomania, vlogger, actor și regizor român, ar fi urcat la volanul mașinii beat și drogat. Adevărul spus de BRomania după ce a fost acuzat pe internet.

 

 


Polițiștii din cadrul Stațiunii Râșnov fac cercetări într-un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit surselor antena3.ro, bărbatul în cauză ar fi chiar Matei Dima, numit BRomania.

 


„În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism”, a scris sursa menționată.


Reacția lui BRomania, după ce a fost acuzat că a condus beat și drogat

După ce zvonurile au început să curgă în online, prima reacție a lui BRomania a fost să posteze pe contul său de instagram un mesaj pentru fanii săi.

În acel mesaj BRomania a recunoscut că a avut un incident cu poliția „acum ceva vreme”, dar susține că nu a urcat beat sau drogat la volan.


„Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat sau altceva la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept, acum ceva timp și din cauza aia mi-au luat carnetul, asta este, îmi asum. Dar le mulțumesc polițiștilor care au fost foarte drăguți cu mine pentru că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat. Toate cele bune”, a spus BRomania într-o poveste pe instagram.

BRomania este un celebru vlogger român, actor și regizor. Totodată, el este producătorul filmului Miami Beach. Contul său de instagram este urmărit de 1,2 milioane de oameni, la fel și cel de Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Nea Sandu, bunicul din clipurile lui Mircea Bravo, a murit. „De astăzi, Valea Chintăului din Cluj este mult mai săracă”

 

abonare newsletter