Actualitate

Se deschid restaurantele în patru localități din Cluj, începând de AZI! Care sunt măsurile?

Măsurile se relaxează, începând de azi, în patru localități din Cluj, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu COVID-19 sub 3 la mie.

 

 


Începând de astăzi se deschid restaurantele și cafenele în patru loclaități din Cluj: Bonțida, Frata, Poieni și Săvădisla. Această măsură a venit după ce rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub 3 la mia de locuitori.

 


Scenariul galben constă în deschiderea restaurantelor și cafenelelor la interior, dar doar la 30% capacitate. Adică spațiul nu va putea fi complet umplut de clienți, iar regulile de distanțare socială și igienă vor trebui respectate.

Rata de incidență în cele patru localități din Cluj

Bonțida - 2,07
Frata - 1,79
Poieni - 1,67
Săvădisla - 1,69


Măsurile se relaxează în patru localități din Cluj:

- cinematografele, instituțiile de spectacole și/sau concerte este permisă la 30% capacitate
- organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in sunt interzise
- restaurantele și cafenelele sunt deschise în interior la 30% capacitate
- activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% capacitate
- prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea distanței de 2 metri între mese și participarea a 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite
- nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci
- sălile de jocuri de noroc, deschise la 30% capacitate

Ultimele Stiri
abonare newsletter