Actualitate

Prostituție, trafic de droguri și persoane la Cluj! Mascații au ridicat trei oameni. FOTO

Trei persoane din Cluj au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de trafic de droguri, de persoane și prostituție. Porcurorii DIICOT au făcut 11 percheziții în Cluj, Satu Mare, Arad și Baia Mare.

 

 


Procurorii DIICOT împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj au făcut 11 percheziții la domiciliu, la unele persoane care sunt bănuite de trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri.

 


„La data de 18 martie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj Napoca au efectuat 11 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane din Cluj, Arad, Satu Mare și Baia Mare.

Din cercetări a reieșit faptul că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi recrutat, transportat și găzduit mai multe femei din Satu Mare, în Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare sau Satu Mare, unde le-ar fi determinat sau obligat la practicarea prostituției.


Una dintre persoanele cercetate este bănuită de comercializarea substanțelor interzise, care ar fi fost consumate atât de cei în cauză, cât și de persoanele care ar fi practicat prostituția”, a transmis IPJ Cluj.

În urma controalelor au reținut trei persoane pentru 24 de ore, doi bărbați și o femeie de 24 de ani.


„În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 13 telefoane mobile, 22 de cartele SIM, 2 memory stik-uri, 2 plicuri cu substanță  albă, 32 de plicuri cu urme de substanță albă, 2 bucăți de substanță solidă albă, un cântar de mare precizie, 3.300 de lei și mai multe înscrisuri. 

Față de 2 bărbați, de 25, respectiv 39 de ani și o femeie, de 24 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore”, a mai transmis IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Traficanți de droguri, reținuți în Cluj-Napoca și Apahida! Polițiștii au găsit aproape 1 kg de „marfă”

 

abonare newsletter