Actualitate

Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Care sunt nativii experți în infidelitate?

Cum înșală un bărbat în funcție de zodie. Află care sunt nativii experți în infidelitate, dar și ce bărbați se dau de gol ușor atunci când trădează.

 

 


Modul în care bărbații înșală femeia cu care se află într-o relație diferă în funcție de personalitatea, dar și de zodia acestora. De la ascunderea infidelității, mascarea indiciilor care îi poate da de gol și până la momentul în care sunt confruntați cu aflarea adevărului, bărbații au diferite feluri de a reacționa și de a gestiona situația tensionată în care se află. Racii urăsc conflictele, fapt pentru care aleg să ascundă că sunt infideli, Gemenii caută să își satisfacă nevoile neîndeplinite în cuplu, iar Scorpionii devin brusc mincinoși. Un singur lucru e sigur: fiecare bărbat poate fi trădat de unele particularități care îi pot da de gol că înșală, în funcție de semnul zodiacal sub care se află.

 


Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Berbec

Bărbatul Berbec este pasional și atent la detalii. Dacă acesta acordă atenție unei femei, fiind atent la nevoile acesteia, cu siguranță este îndrăgostit ori cel puțin este foarte atras de aceasta. Astfel, dacă ești într-o relație cu un bărbat din această zodie și observi că nu mai este la fel de prezent în interacțiunea cu tine, este foarte probabil ca acesta să te înșele cu o altă femeie căreia îi acordă acum toată atenția lui. Dacă observi că își petrece mai mult timp decât de obicei pe telefon, ar trebui să îți pui problema unei infidelități din partea lui, mai ales dacă constați că se comportă în același fel în care se comporta atunci când relația voastră era la început.

Taurii sunt cunoscuți ca fiind dependenți de stabilitate, inclusiv de cea materială, iar bărbații aflați sub acest semn zodiacal nu fac excepție de la această regulă. Nu sunt superficiali, ci privesc obiectele ca pe un simbol care le amintește de persoana care îl posedă, adică femeia de lângă ei. Așadar, dacă constați că bărbatul Taur cu care te afli într-o relație nu mai acordă aceeași importanță unor lucruri materiale care îți aparțin și înainte acestea aveau o altă însemnătate pentru el, ar fi posibil ca acesta să te înșele. Chiar și așa, se știe faptul că persoanele din această zodie sunt printre cele mai puțin predispuse să își înșele partenerul.


Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Gemeni

În ceea ce privește tendința de a fi infidel, nu se poate spune același lucru despre bărbații Gemeni, aceștia fiind cunoscuți pentru gradul mare de probabilitate de a-și înșela partenera de viață. Lucrul la care ar trebui să fii atentă este cel legat de ceea ce îi lipsește în relația cu tine, căci bărbații aflați sub acest semn zodiacal caută constant să își îndeplinească nevoile care nu îi sunt satisfăcute de partener. Astfel, dacă latura emoțională îi este profund satisfăcută în relația cu tine, va căuta împlinirea laturii sexuale în altă parte sau... invers.

Dacă iubitul tău este zodia Rac, ar trebui să știi că acesta urăște conflictele de orice fel, fapt pentru care, va face tot posibilul să ascundă de tine infidelitatea lui. Bărbații din această zodie sunt sensibili și iubesc mult, lucru care se poate observa prin micile detalii cu însemnătate din spatele gesturilor lor. Dacă iubitul tău este Rac, cu siguranță ai observat deja că acordă atenție amintirilor legate de relația voastră, fie că este vorba despre o simplă fotografie ori un obiect care înseamnă ceva pentru el, din punct de vedere al legăturii voastre. Acesta este și aspectul care ar trebui luat în considerare în cazul în care îl bănuiești de infidelitate. Dacă observi că nu mai pune preț pe aceste lucruri așa cum o făcea înainte, ar fi posibil ca inima lui să fie deja a altei femei.


Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Leu

Cei din zodia Leu sunt dependenți de complimente, fie că le primesc ori le oferă. În acest mod, bărbații din această zodie își arată interesul față de femeia de lângă ei. Dacă constați că în ultima vreme nu ți-a mai făcut complimente, poate ar trebui să-ți pui unele întrebări cu privire la fidelitatea față de tine, căci s-ar putea ca altă femeie să fie cea care le primește acum. Chiar și așa, bărbații aflați sub semnul Leului nu caută să înșele, acest lucru devenind posibil în general doar atunci când o altă persoană decide să se apropie de acesta, probabil prin aceeași armă a seducției, și anume complimentele.

Bărbatul Fecioară este cunoscut ca fiind extrem de protector în cadrul unei relații sentimentale, având tendința de a-și proteja partenera aproape ca din postura unui părinte. Acesta este și aspectul care ar putea trăda infidelitatea lui. Dacă nu mai este la fel de atent la nevoile tale și devine neinteresat când vine vorba de a avea grijă de tine, ar fi cazul să iei în considerare varianta în care o altă femeie se bucură deja de atenția și protecția lui. Va trebui însă, să fii foarte atentă, deoarece se știe faptul că bărbații Fecioară sunt foarte abili în a-și ascunde urmele infidelității.


Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Balanță

Balanțele au în general personalități echilibrate și nu înșală persoana cu care se află într-o relație. Partea mai puțin bună este faptul că slăbiciunea Balanțelor este flirtul. Indiciile care ar putea arăta că bărbatul din această zodie îți este infidel sunt cele legate de pierderea a ceea ce îl definește: echilibrul. Astfel, dacă iubitul tău Balanță începe să facă lucruri care se află în conflict cu plăcerile ori principiile lui, s-ar putea ca în spatele acestor acțiuni să se afle o poveste clandestină de dragoste cu o altă persoană.

Bărbatul aflat sub semnul zodiacal Scorpion este puternic, sincer și direct. Mereu spune lucrurilor pe nume, fără menajamente, însă atunci când vine vorba despre infidelitate, nu va mai gestiona cu atâta măiestrie atributul sincerității. Așadar, când o altă persoană va apărea în viața Scorpionului, va începe să ascundă lucruri, iar asta va fi vizibil în condițiile în care a obișnuit persoana dragă cu a spune lucrurilor pe nume. Acesta este și semnul care ar putea trăda bărbatul din această zodie că te înșală cu o altă femeie.

Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Săgetător

Săgetătorii, fiind zodie de foc, iubesc adrenalina și libertatea. Cu alte cuvinte, au o nevoie constantă de senzații tari, iar dacă va trece o perioadă mai lungă în care nu vor avea parte de acestea, vor începe instinctiv să le caute în alte părți, chiar și dacă acest lucru poate însemna a nu-i rămâne fidel partenerei. Bărbatul Săgetător este o fire liberă, iar dacă îți dorești să nu îl pierzi, ar fi ideal să îi oferi libertatea de care are nevoie, pentru a nu risca să se sperie și să o caute în altă parte sau cu alte cuvinte, la o altă femeie.

Bărbații din zodia Capricorn sunt maeștri ai infidelității! Dacă iubitul tău se află sub acest semn zodiacal, fii sigură că îți va fi destul de greu să afli că te înșală. Puternici și pasionali din fire, în momentul în care vei decide să îi confrunți, vor riposta, făcându-te să pui la îndoială gândurile că îți este infidel. Oricum, ar trebui să ții cont de faptul că nativii acestei zodii nu obișnuiesc să înșele, doar atunci când consideră că acest lucru merită cu adevărat. Așadar, bărbații din zodia Capricorn nu sunt în general infideli, însă atunci când o fac, le iese ca la carte.

Cum înșală bărbații în funcție de zodie. Vărsător

Vărsătorii, după cum se știe, sunt firi extrem de visătoare. Cum se comportă un bărbat din această zodie atunci când este îndrăgostit? Cu siguranță, alege să își împartă visele cu persoana iubită. Romantic și simțind nevoia de a fi inspirat constant de lucrurile sau persoanele din jur, atunci când înșală, o va face deoarece o altă femeie a reușit să îl inspire în vreun fel. Dacă simți că iubitul tău aflat sub acest semn zodiacal nu îți mai împărtășește momentele lui de visare, este foarte probabil să fi început deja să facă acest lucru cu o altă persoană.

Peștii, deși sunt persoane foarte sensibile și empatice, se pricep de minune să ascundă de partener faptul că sunt infideli. Bărbatul aflat sub acest semn zodiacal va reuși cu ușurință să te privească în ochi si să te asigure că nu mai există o altă femeie în viața lui, deși acest lucru este adevărat. Atunci când sunt prinși, nativii acestei zodii nu obișnuiesc să-și asume că au greșit, ci primul impuls este acela de a da vina pe cealaltă persoană, iar acest lucru îl va face și cu femeia cu care a ales să te înșele.

CITEȘTE ȘI

Cele mai mincinoase zodii. Care sunt nativii experți în minciuni?

Ultimele Stiri
abonare newsletter