Actualitate

Răsturnare de situație în cazul vitezomanului Tudor Cîrje. S-a schimbat încadrarea juridică din omor în ucidere din culpă

Tribunalul Cluj a schimbat încadrarea juridică a lui Tudor Cîrje, băiatul care a provocat accidentul mortal din Florești acum doi ani. Tribunalul a decis ca el să fie acuzat de ucidere din culpă.

 

 


Tribulanul Cluj a decis azi, 10 martie schimbarea încadrării juridice a lui Tudor Cîrje din omor în ucidere din culpă. Prin urmare, pedeapsa va fi una mult redusă față de încadrarea inițial stabilită de Judecătoria Cluj-Napoca.

 


Tudor Cîrje este băiatul care a provocat accidentul mortal din Florești de acum doi ani, în care o studentă și-a pierdut viața pe loc. Tribunalul Cluj a decis să îi schimbe încadrarea juridică din omor în ucidere din culpă, lucru care duce la o pedeapsă mult mai ușoară, cel mai probabil la o condamnare la închisoare cu suspendare, mai ales că nu are alte antecedente penale. De asemenea, la scurt timp după accident s-a dovedit că băiatul nu a consumat substanțe psihoactive în seara respectivă.

Luna viitoare va avea loc ultimul termen de judecată, iar la final se va pronunța și sentința împotriva lui Tudor Cîrje.


Tribunalul Cluj a întors decizia dată de Judecătoria Cluj-Napoca și a decis schimbarea încadrării juridice din dosarul în care Tudor Cîrje este anchetat pentru omor în săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Schimbarea încadrării a fost efectuată de către judecătoarea Ramona Mornăilă. 

Cu ce se ocupă acum Tudor Cîrje?

De doi ani, părinții studentei care a murit pe loc, Gabriela Rîpan îl suspectează pe Tudor Cîrje că i-au omorât fata. Părinții și-au angajat un avocat bun care tot încearcă să aducă dovezi împotriva băiatului care a provocat accidentul.


Ştefan Tudor Cîrje, autor al cumplitului accident din Floreşti  petrecut în noaptea de 20 spre 21 ianuarie 2019, în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa, este cercetat în libertate pentru infracțiunea de omor la doi ani de la producerea dramei.

Clujeanul a fost grav rănit în accident și i-a fost amputat un picior, dar între timp și-a pus proteză și a devenit antrenor de fitness. Cîrje a avut nevoie de sânge la vremea respectivă pentru a fi salvat, iar după o mobilizare exemplară a fost ținut în viață de eforturile medicilor.


CITEȘTE ȘI:

2 ani de la teribilul accident din Florești, în care a murit o tânără studentă. Vitezomanul Tudor Cîrje și-a pierdut un picior, dar a devenit antrenor de fitness.

Ultimele Stiri
abonare newsletter