Actualitate

Szilard Tasnadi, Irina Munteanu și Camelia Sălcudean, investiți în funcțiile de prefect și subprefect la Cluj

Szilard Tasnadi, Irina Munteanu și Camelia Sălcudean au depus jurământul pentru funcțiile de prefect și subprefect.

 

 


Szilard Tasnadi, Irina Munteanu și Camelia Sălcudean au depus jurământul pentru investirea în funcțiilde de prefect și subprefect al județului Cluj. La ceremonie au luat cuvântul Dan Barna și Kelemen Hunor printre alții. Din păcate, distanțarea socială a lipsit la această ceremonie, fiind prezent un număr mare de persoane în sală.

 


„Eu, Tasnadi Szilard, numit în funcția de prefect al județului Cluj jur să respect legile și constituția tării și să fac cu bună credință tot ce îmi stă în putere și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Cluj. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a rostit noul prefect al Clujului cu mâna pe Biblie.

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a ținut să transmită un mesaj ferm după investirea lui Tasnadi Szilard.


„Am depășit o perioadă care nu era clară. Am ajuns astăzi să acceptăm și să ne asumăm că prefecții și subprefecții sunt reprezentații Guvernului.  Noi suntem puși în funcții pentru oameni, nu oamenii pentru noi. Niciun om sau comunitate nu trebuie să se simtă în inferioritate. Nu toate deciziile vor fi simpatice, nu vor fi populare, dar trebuie să știți că toate deciziile vor servi pe termen mediu și pe termen lung societate pentru a duce la o bunăstare și dezvoltare economică. Prefecții și subprefecții propuși de UDMR sunt și vor fi în serviciul public, la fel cum sunt și eu. Cu toții suntem în slujba cetățenilor.”, a declarat Kelemen Hunor.

Dan Barna a rostit și câteva cuvinte înainte de investirea Cameliei Sălcudean în funcția de subprefect.


„Vă doresc succes tututor și vă transmit un mesaj clar din partea coaliției. România este un stat de drept și un stat în care legea este dreaptă. Domnilor prefecților sper că veți asigura ca toate legile să fie respectate în fiecare județ. Contăm pe dumneavoastră pentru ca la nivelul țării să avem cât mai puțin incidente și întâmplări nefericite. În momentul în care apar probleme, ne așteptăm să fiți la datorie.”, a spus Dan Barna.

abonare newsletter