Actualitate

O nouă destinație de pe Aeroportul din Cluj! Au fost introduse curse regulate către Dubai

Aeroportul din Cluj anunță introducerea zborurilor către Dubai. Pasagerii vor putea călători în Emiratele Arabe Unite începând cu 20 martie.

 

 


Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță lansarea zborurilor regulate către Dubai (Emiratele Arabe Unite), destinație care va fi operată de către compania aeriană FlyDubai, începând din 20 martie.

 


Astfel, pasagerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj vor avea posibilitatea de a călători spre diverse destinații din întreaga lume(Africa, Europa, Asia Centrală, Statele Arabe din Golf, Orientul Mijlociu, Subcontinentul Indian, Asia de Sud-Est) prin intermediul zborurilor de conexiune oferite de FlyDubai și Emirates Airlines.

Miercuri și sâmbătă vor avea loc zborurile către Dubai

„Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj apreciază decizia unui nou operator aerian, în speță FlyDubai, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca și astfel, reiese clar că eforturile Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei au efecte pozitive”, a transmis preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, Viorel Federiga.


„Reluarea zborului Cluj – Dubai și posibilitățile de conexiune oferite de acordul extins de codeshare între FlyDubai și Emirates, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic - respectiv trafic business, etnic sau turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie. Conectivitatea trans-oceanică asigurată de un hub mondial cum este Dubai, va conduce la dezvoltarea relațiilor comerciale și de turism pentru întreaga regiune”, a declarat Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo.

Zilele în care vor fi operate zborurile cu destinația Dubai din Aeroportul Cluj sunt miercuri și sâmbătă, începând cu 20 martie.


CITEȘTE ȘI

Aeroportul Cluj a anunțat două noi zboruri! Capitala Portugaliei, surpriza pentru 2021

Ultimele Stiri
abonare newsletter