Actualitate

Dragobete 2021. Cele mai bune cadouri pentru îndrăgostiți

Abia a trecut Valentine's Day și deja se apropie o altă sărbătoare a iubirii: Dragobetele 2021, sărbătoarea iubirii la români.

 

Nu cheltui prea mult, caută să dai un cadou de efect și care să reflecte tradiția sărbătorii. Iată câteva idei de cadouri de Dragobete 2021!


Parfumuri fine, ceasuri, ceva tradițional. Toate reprezintă cadouri ideale pentru Dragobete. În această perioadă, este ideal dacă alegeți să vă faceți cumpărăturile online. Luați-vă mai mult timp să căutați ofertele potrivite, să comparați prețuri și să alegeți cel mai frumos cadou.

Cadouri pentru ea de Dragobete 2021

Flori. Nu dai niciodată greș cu un buchet frumos de flori. Trandafirii sunt prima alegere atunci când vine vorba de flori pentru astfel de ocazii. Totuși, primăvara fiind aproape, ai multe alte opțiuni mai puțin clasice, poate, dar la fel de elegante. Printre acestea se numără bujori, lalele sau chiar o plantă în ghiveci, ce să nu moară după câteva zile, ca și florile din buchet.


Dulciuri. De asemenea, nici cu bomboane de ciocolată sau alte dulciuri nu vei da greș. Dacă totuși ai vrea să rupi barierele clasicului poți cumpăra un tort sau prăjituri în formă de inimă. Dacă ești priceput într-ale bucătăritului, încearcă să le faci tu, gestul va fi mult mai apreciat.

Bijuterii. În funcție de buget, bijuteriile pot fi, de asemenea, cadou inspirat pentru femei. O brațară, un medalion sau o pereche de cercei ar putea suprinde persoana iubită. Totodată, îi poți cumpăra un ceas elegant pe care poate de mult timp îl dorește.


Cadouri de Dragobete 2021 Pentru EL

Ceva practic. Iubitului tău îi place să meșterească? Intră într-un magazin de bricolaj și vei găsi ceva pe placul lui. Interesează-te în legătură cu lucrurile de care are nevoie, de hobby-urile lui și dăruiește-i ceva ce va putea fi util în viața de zi cu zi.

O cină romantică. Dat fiind faptul că restaurantele sunt închise, comandă sau, și mai bine, pregătește-i tu o cină romantică iubitului tău, cu preparatele lui preferate.


Gadget-uri. Un gadget sau un telefon oferit în dar de Dragobete ar mai fi o variantă, cu condiția să știi cam ce model își dorește. De asemenea, un ceas elegant sau smart ar fi o idee bună și pentru el.

Cadouri pentru amândoi

Ceva tradițional. Dacă tot este o sărbătoare românească, un cadou cu motive tradiționale ar fi o idee excelentă. Femeile vor aprecia cu siguranță o ie, dar și niște mărgele. Bărbații pot primi de asemenea o ie, un brâu tradițional, dar și un set de căni pentru vin sau alte băuturi specific românești. Inimioarele de Valentine’s pot fi înlocuite cu șervete brodate manual.


Parfum. Dacă vreți să vă impresionați partenerul, puteți opta pentru cumpărarea unui parfum bun, fiindcă este apreciat indiferent de ocazie. Pentru ea, un parfum floral, elegant, poate fi alegerea ideală. Un set cadou poate fi de asemenea o opțiune bună. Pentru el, un set rustic, care să conțină parfum dar și obiecte de igienă, într-o cutie elegantă de lemn, poate fi varianta perfectă.

O mini-excursie. Dacă vă place amândurora să călătoriți sau simțiți nevoia de o escapadă pentru a vă relaxa, o excursie de 2-3 zile (sau pe weekend) ar putea fi o opțiune ideală. Împrejurimile Clujului sunt pline de cazări de vis. Dacă sunteți mai aventuroși, ați putea chiar să închiriați o rulotă pentru o experiență de neuitat.

Potrivit credinței populare, Dragobetele este sărbătoarea ținereții și a iubirii, celebrată de milioane de români pe 24 februarie. Odihinoară, ziua reprezenta începutul anului agricol și uneori ziua ieșirii ursului din bârlog.

Dragobete este o divinitate mitologică similară lui Cupidon. Dacii credeau că el ar fi fiul Dochiei, un bărbat chipeș și iubăreț, considerat un „naș cosmic” care oficia, la fiecare început de primăvară, nunta tuturor animalelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter