Actualitate

Căderi de zăpadă MASIVE în Germania și Olanda. Traficul rutier și feroviar, întrerupt

Germania şi Olanda sunt afectate de căderi masive de zăpadă, care au determinat duminică întreruperea curselor feroviare şi a traficului rutier din cele două ţări, informează DPA.

 

 


Din cauza ninsorilor abundente şi a furtunilor de zăpadă, Deutsche Bahn a anulat circulaţia trenurilor pe mai multe rute, inclusiv între Berlin şi Hamburg.

 


Traficul feroviar şi cel rutier au fost de asemenea întrerupte în landurile Renania de Nord-Westfalia şi Saxonia Inferioară.

Cu toate acestea, situaţia din gările feroviare a fost departe de a fi haotică, întrucât majoritatea cetăţenilor din Germania şi Olanda au ţinut cont de prognoza meteorologică şi şi-au modificat planurile de călătorie.


În Germania, serviciile de intervenţie au fost plasate în regim de alertă pe durata acestui weekend, după ce meteorologii au emis un cod roşu de vreme severă în mai multe regiuni ale ţării.

Prima ninsoare abundentă a fost raportată la Gottingen, însă Poliţia germană a anunţat că un strat gros de zăpadă s-a depus în noaptea de sâmbătă spre duminică şi în oraşele Hanovra şi Osnabruck.


Și în România vremea începe să se răcească începând cu săptămâna viitoare. Ploile vor predomina, iar în câteva zone chiar va ninge.

Ultimele Stiri
abonare newsletter