Actualitate

Un zbor din Cluj-Napoca a fost amânat! Apa din toaleta avionului a înghețat

Un zbor programat la Cluj-Napoca spre Zanizbar a fost amânat pentru că a înghețat apa din toaleta avionului. Problema s-a remediat după câteva ore.

 

 


Un zbor programat la Cluj-Napoca spre Zanizbar a fost amânat pentru că a înghețat apa din toaleta avionului. Zeci de pasageri au fost cazați la un hotel până când s-a remediat situația.

 


Cursa spre Zanzibar a companiei Animawings, care trebuia să plece de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca, dar și zborul operat pe ruta Bucureşti – Cluj Napoca au fost amânate din cauza unor probleme care au intervenit din cauza temperaturilor scăzute.

„Aeronava programată să opereze aceste zboruri a ȋntâmpinat probleme tehnice cauzate de temperaturile scăzute ale perioadei. O valvă montată la una dintre conductele de apă potabilă ale toaletelei avionului a ȋngheţat urmare a temperaturilor scăzute, făcând necesară ȋnlocuirea acesteia. Ne aflăm ȋn plin proces de remediere a acestei defecţiuni, iar pentru a asigura confortul pasagerilor noştri am decis ȋmpreună cu aceştia transferul către o unitate de cazare din Cluj Napoca, şi cazarea acestora până la ora reprogramării zborului, estimată pentru 30.01.2021, ora 13:00. Totodată, zborul Bucureşti-Cluj Napoca va fi reprogramat pentru data de 30.01.2021, ora 11:20”, a transmis compania pe rețelele de socializare.


Problema s-a remediat după câteva ore!

Compania a reușit să remedieze problema, iar la ora 15:00 pasagaerii au fost invitați la chek-in. Compania aeriană a asigurat pasagerii că s-au luat toate măsurile pentru un zbor în siguranță.

„Vă informam că zborul A2 8101 Cluj-Zanzibar va decola la 30.01.2021, ora 15:00 de pe Aeroportul Internațional Cluj. Vă așteptăm la check-in! Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă că s-au luat toate măsurile pentru asigurarea unui zbor în siguranță și confort total pentru pasageri”, au transmis reprezentanții companiei.


CITEȘTE ȘI:

Zborurile spre Germania ar putea fi interzise! Nemții vor să oprească răspândirea noii tulpini de coronavirus

abonare newsletter