Actualitate

Șofer beat, urmărit de polițiști prin Gherla! Tânărul s-a ascuns sub o mașină pentru a scăpa de poliție

Duminică dimineața, în jurul orei 1:20, un tânăr de 25 de ani din Gherla a fost urmărit de polițiști pentru că nu a oprit mașina la semnalele lor.

 

 


Inițial, băiatul și-a continuat deplasarea cu polițiștii în spate până pe strada Victoriei. Ajuns acolo, tânărul a ieșit din mașină pentru a se ascunde.

 


Crezând că va păcăli poliția, șoferul s-a ascuns sub o altă mașină din apropiere, staționată, loc în care a fost prins de polițiști. După ce a fost testat cu aparatul etilotest s-a constatat că tânărul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan:

„La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Gherla.


Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, echipajul a pornit în urmărirea acestuia până pe strada Victoriei, unde tânărul a abandonat autovehiculul.

La scurt timp, polițiștii au depistat conducătorul sub un alt autovehicul staționat.


Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație în valoare de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.


Pe lângă acest fapt, băiatul se afla în afara locuinței sale după ora 23:00.

CITEȘTE ȘI:

Urmărire ca în filme! Polițiștii au tras 20 de FOCURI de armă pentru a opri un hoț care conducea un TIR. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter