Actualitate

Urmărire ca în filme! Polițiștii au tras 20 de FOCURI de armă pentru a opri un hoț care conducea un TIR. FOTO

Un bărbat de 27 de ani a furat un TIR și a fugit de polițiști 100 de kilometri. În cele din urmă hoțul a fost prins după ce s-au tras 20 de focuri de armă spre TIR-ul pe care îl conducea.

 

 


Mai multe echipaje de poliție din Maramureș au fost implicate vineri seară spre sâmbătă într-o acțiune de urmărire a unui TIR care a fost furat. Polițiștii au tras 20 de focuri de armă pentru a opri hoțul de TIR.

 


Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureș a comunicat că a fost sesizat vineri, în jurul orei 23, cu privire la faptul că un autovehicul ar fi fost furat din Sighetu Marmației.

Polițiștii au început urmărirea presupusului hoț care se îndrepta spre Baia Mare. Autoritățile au încercat initial să oprească vehiculul în localitatea Baia Sprie, doar că șoferul i-a ignorat și a continuat să meargă spre Baia Mare.


Șoferul a fost oprit de polițiști care au executat ulterior 20 de focuri  de armă, pe drumul de centură al orașului Baia Mare, în zona sensului giratoriu de la ieșirea din Baia Mare spre Dej. În timpul urmăririi, șoferul TIR-ului a acroșat o autospecială din cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

Şoferul  este un bărbat de 27 de ani din satul Hărnicești, comuna Desești. Acesta a fost imobilizat şi încătușat.


Din primele informaţii, acesta era sub influenţa alcoolului. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI:


URMĂRIRE ca în filme și FOCURI de armă în apropiere de Turda - VIDEO

 

abonare newsletter