Actualitate

Clujenii pot depune solicitări pentru locurile de parcare online. Cum poți obține locul de parcare din fața calculatorului

Clujenii depune cereri pentru un loc nou de parcare direct pe siteul primăriei începând cu 4 ianuarie, 2021.

 

 


Primăria Cluj-Napoca a anunțat că de astăzi sunt redistribuite locurile de parcare disponibile în Municipiul Cluj-Napoca. Pentru ca lucrurile să meargă mai ușor, clujenii sunt îndemnați să facă totul online pentru a nu se mai forma cozi la ghișee.

 


Începând din luna ianuarie a anului 2021, Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor o nouă procedură administrativă online care nu mai necesită interacțiunea directă a cetățeanului cu funcționarul public: plata/prelungirea online a abonamentelor/contractelor de parcare pentru riveranii din cartierele municipiului.

Astfel, începând de luni, 4 ianuarie 2021, ora 08.00, clujenii au posibilitatea de a-și prelungi și plăti online abonamentul de parcare din cartierele municipiului, accesând site-ul Primăriei Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Administrație/Servicii online/Parcări/Abonamente riverani (cartiere)”, precizează municipalitatea.


Termenul până la care se poate plăti abonamentul de parcare este data de 31 martie 2021.

De asemenea, cererile pentru solicitarea unui loc de parcare se pot depune online, accesând www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Administrație/Servicii online/Parcări/Cerere parcare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter