Actualitate

Cele mai frumoase urări și mesaje de Crăciun 2020

Cele mai frumoase urări și mesaje de Crăciun 2020. Ce mesaje poți transmite apropiaților cu ocazia sărbătorii de Crăciun.

 

 


Prietenii și rudele își transmit de Crăciun cele mai frumoase urări și mesaje. Pandemia de COVID-19 ne ține departe de cei dragi în acest an, dar putem transmite urări și mesaje.

Cele mai frumoase urări și mesaje Crăciun 2020

„Bucuria răsună în inimile celor care cred cu tărie în miracolul de Crăciun. Îți doresc să ai parte de pace, fericire și iubire în suflet.  Un Crăciun de poveste”


„Lumina în suflet și în gând, strălucirie și magie în jurul tău. Crăciun Fericit!”

„Un plânset a trezit lumea, o naștere a schimbat istoria. O viață a făcut diferența. Fie ca cel născut în iesle să vă umple inimile de bucurie. Crăciun Fericit!”


„Crăciunul este momentul când toată lumea vrea să uite trecutul și să trăiască din plin prezentul. Așa că lasă în urmă tot ce a fost mai greu în noaptea de Ajun deschide-ți inima și privește către un  nou început”

„Îți doresc ca de Crăciun să primești cel mai frumos cadou din toată lumea: dragostea celor dragi. Învață să prețuiești acest dar minunat care îți poate lumina viața și readuce pacea în suflet. Crăciun Fericit”


„Fie ca Sfântul Crăciun și Anul Nou să vă aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât v-ați gândit vreodată”

„Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrățișez cu drag”


„Gânduri bune fug spre tine, sînătate și mult bine. Sărbători Fericit și un Crăciun de poveste”

„Crăciun fericit! Mult noroc mai departe și un an mai bun, mai bogat și mai frumos decât toți care au fost”

abonare newsletter