Actualitate

Amenzile se țin lanț la Cluj! O firmă a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru „abandonarea” deșeurilor

Primăria municipiului Cluj-Napoca amendează oamenii care nu respectă legea, iar toleranța este 0. În ultimele 24 de ore s-au dat mai multe amenzi pentru depozitarea ilegală a deșeurilor pe domeniul public.

 

 


Amenzile se țin lanț în Cluj pentru depozitarea ilegală a deșeurilor pe domeniul public. Firma S.C. ACOMIN a primit o amendă de 20.000 de lei pentru că nu a transportat deșeurile cu o rampă autorizată și le-a „abandonat” într-un loc necorespunzător.

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca a atras atenția la faptul că nimeni nu e mai presus de lege, iar amenzile se vor da până când oamenii vor repecta toate prevederile legale.

„Amendă de 20.000 de lei pentru depozitare ilegală de deșeuri pe domeniul public. Continuăm în fiecare zi potrivit principiului „Nimeni nu este mai presus de lege”. Solicităm doar respect și respectarea legii. Toleranță 0 față de încălcarea legii!!


Primăria a notificat firma privind obligația contractuală și legală de a nu depune deșeuri pe domeniul public și de a le transporta la o rampă autorizată. Având în vedere faptul că S. C. ACOMIN nu s-a conformat prevederilor legale, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă de 20.000 lei, în baza Legii nr. 211 din 2011 privind gestionarea deșeurilor”, a transmis Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

În ultimele 24 de ore s-au dat amenzi în valoare de 26.000 de lei pentru depozitarea ilegală a gunoiului pe domeniul public. Primarul Emil Boc a anunțat că toleranța este 0 pentru cei care nu respectă legea.


CITEȘTE ȘI:

Clujean amendat cu 6.000 de lei pentru „abandonarea” gunoiului. Boc: „Nimeni nu e mai presus de lege!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter