Actualitate

Stăpână pe volan la 74 de ani. O femeie din Cluj conduce mașina, mopedul și tractorul

O femeie din Cluj în vârstă de 74 de ani este stăpână pe volan. Conduce trei tipuri de vehicule: mașina, mopedul și tractorul.


 

Aurelia Onac, o femeie din satul Iacobeni, județul Cluj, are 74 de ani, dar trăiește ca-n tinerețe. Ea conduce mașina, mopedul, dar și tractorul. Li-a obținut permisul auto la vârsta de 67 de ani, a scris antena3.ro.


 

Cu toate că și-a luat permisul în umră cu 7 ani, după patru încercări, femeia este stăpână pe volan, spun localnicii. Ce a făcut-o pe Aurelia să întârzie atât de mult obținerea permisului au fost emoțiile care o cuprindeau la proba practică.


Într-un final a decis că este timpul să treacă de acest obstacol, în urma unui incident neplăcut. Un polițist a oprit-o în timp ce mergea cu mopedul și nu avea permis.

Aurelia conduce de ani buni „motoreta”

Chiar dacă iernile sunt mai grele, fapt pentru care și-a luat și permisul la categoria B, Aurelia îndrăgește mersul pe moped.


„Iarna, cu scuterul umbli mai greu şi patinez. Asta m-a încurajat. Dacă am văzut că nu e greu la sală, m-am încurajat să dau şi pentru B. Îmi şi place, mai ales vara. E plăcut. Încă două am. Nu le vând chiar dacă le cer mulţi. Aveam rochie largă, zbura rochia când mergeam cu motoreta”, glumeşte șoferița, conform sursei menționate.

Sătenii spun că Aurelia este o femeie ambițioasă. Nu s-a lăsat până când a obținut „carnetul ca să fie legală”.


CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT spectaculos în Cluj. Un șofer a sărit cu mașina în Someș. FOTO/VIDEO

 


Prima imagine a municipiului Cluj-Napoca datează din 1617. Cum arăta orașul acum câteva secole? GALERIE FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter