Actualitate

HOROSCOP 7 decembrie 2020. Peștii își vor întâlni sufletul pereche. E o zi încordată pentru săgetători

Horoscop 7 decembrie 2020. Fecioarele pot să renunțe într-un final la persoanele profitoare din jurul lor, iar leii trebuie să își asculte instinctele.

 

 


Horoscop 7 decembrie 2020. Ziua de luni e plină de schimbări pentru majoritatea zodiilor. Unele vor întâlni dificultăți în acceptarea lor.

 


Horoscop 7 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Începi o săptămână destul de dificilă, dar ești plin de energie. Vei avea parte și de vești bune, dar să nu te lași dus de val, continuă să fii realist și nu uita câtă muncă mai ai de făcut. Ar trebui să te pregătești psihic de o nouă schimbare care ar putea să vină cu diverse stări. Depinde de tine și de cum vei aborda modificările din viața ta. Atitudinea pe care o vei avea va conta mult și încearcă să nu pierzi pe parcurs.

Horoscop 7 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Încearcă să nu mai grăbești lucrurile. Ia-o încet și lucrurile vor începe să capete alt curs, se vor așeza într-o ordine firească ție. Ai trecut printr-o perioadă grea, iar acum ai nevoie de o pauză. Simți nevoia să te izolezi sau să ignori aspectele neplăcute, dar acest lucru nu va rezolva nimic. Anumite schimbări legate de prieteni sau relații pot să intervină.


Horoscop 7 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Încearcă să iei mai mult în calcul prioritățile tale. Cei de lângă tine s-ar putea să nu fie atenți la anumite mărunțișuri și detalii legate de bani, timp și locația în care se află, dar tu o faci. Asigură-te că te faci auzit și îți spui punctul de vedere. Altfel s-ar putea să rămâi cu o gaură mare în buzunar pe care nu o vei putea acoperi multă vreme.

Horoscop 7 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Nativii din zodia rac sunt mai încântat astăzi.  Lumea e îndreptată spre tine și vei radia de fericire. S-ar putea să primești un cadou, un premiu sau să ți se facă o surpriză, plăcută. Principiile tale încep să fie tot mai apreciate, iar oamenii să țină tot mai mult cont de acestea. Ai putea să schimbi direcția în viață a unei persoane, ai grijă doar să nu te joci prea mult cu focul și sentimentele altora.


Horoscop 7 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Urmează-ți instinctul. Chiar dacă în ultimul timp ai început să te îndoiești de instictele tale, acum e momentul în care trebuie să ai încredere în ele. Te vor ghida exact unde vrei să ajungi și îți vor face drumul mai ușor. Cu toate că alți oameni nu ar fi de acord cu alegerile tale, asta nu înseamnă că sunt greșite. E alegerea ta până la urmă și trebuie să faci ce e mai bine pentru tine și ce consideri că te va ajuta. Vor vedea și ceilalți când îți vei culege recompensele.

Horoscop 7 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioara. Ai început bine ziua. Chiar mai bine decât de așteptai. Atitudinea pe care ai abordat-o este cea pe care trebuie să o menții și pentru perioada următoare. Ai trecut prin multe obstacole și incidente neplăcute în ultimul timp. Cineva apropiat a profitat de tine, și-a încălcat toate promisiunile și nu a ținut cont de ce efecte vor avea asupra ta. Acum că suferă și încearcă din nou să te atraga asupra sa este momentul să fii puternic și să reziști. Nu te mai lăsa atras în acea direcție. E momentul să o lași să plece. Ai nevoie de vindecare.


 

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

 

Horoscop 7 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanta. E momentul să te oprești din ați face așteptări prea mari de la oamenii de lângă tine. Nu le mai solicita lor pretențiile pe care le ai de la tine. Te minți singur în legătură cu anumite lucruri și e momentul să conștientizezi asta. Ar putea ca prietenii tăi să te vadă diferit din cauza acestui aspect, să își facă o imagine greșit despre tine. Încearcă să te relaxezi și să  îți revii, poți să faci câteva schimbări la aspectul tău sau al locuinței tale, sigur te vor ajuta să te eliberezi de toate gândurile care te bântuiau până acum.

Horoscop 7 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Ca să faci cea mai bună alegere în situația în care te afli, cel mai bine ar fi să stai și să iei la puricat fiecare detaliu, fără grabă. Doar așa poți sta liniștit că ai ales înțelept. Analizează la rece, ignoră persoanele care te obligă să te grăbești în luarea unei decizii și fă tot posibilul să întorci problema pe toate părțile înainte de a extrage o concluzie sau de a da un răspuns. E nevoie de timp, deoarece există posibilitatea apariției de noi idei, informații sau soluții care se pot dovedi a fi mai bune decât cele venite din primul impuls.

Horoscop 7 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Sagetator. Săgetătorii sunt cam încordați astăzi. Ar trebui să lași munca puțin la o parte și să îți faci mai mult timp pentru tine. Uită de probleme, ignoră lucrurile nesemnificative care te fac să te simți trist și relaxează-te. A venit momentul să fii și tu puțin egoist și să îți lași timp pentru micile tale plăceri. E momentul să fii creativ și să te reapuci de hobby-urile tale îndrăgite sau pur și simplu să lenevești în pat, în fața unui serial și să uiți de toate grijile. În schimb, dacă vei continua să te supraîncarci vei finaliza acest an extenuat.

Horoscop 7 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. După muncă și răsplată! Este timpul să negociezi o mărire de salariu, oricum șefii tăi se gândesc la acest lucru, dar dacă nu îl vei aduce în discuție s-ar putea să „uite”. Până acum ai ales să stai în umbra, dar este momentul să ieși la lumină. Fi curajos și cere ce e al tău. Altfel munca ta nu va fi recunoscută. Poți avea un viitor strălucit dacă iei atitudine.

Horoscop 7 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Varsator. O situația în care te afli are și o parte bună și una rea. Deci ziua nu poate fi determinată de noroc sau ghinion, ci mai degrabă de ambele. Fie un eveniment trist conține și o notă de optimism, fie o mare reușită vine cu un preț scump de plătit. E o zi în care ai ocazia să experimentezi două sentimente antonimice. Semn că tot ce începe rău se poate transforma în ceva bun, pe nepusă masă, dar și reciproca este valabilă: ceea ce te face acum să zâmbești, te poate face mai târziu să plângi. Întreaga situație trebuie tratată cu moderație!

Horoscop 7 decembrie 2020. Pești

Zodia Pesti. Vești bune pe plan sentimental pentru zodiac pești. Astăzi e ziua în care poți să îți găsești pe cineva cu de-a dreptul special, poate chiar sufletul pereche. Iubirea bate la ușă tot mai puternic, tu trebuie doar să fii dispus să îi răspunzi. Un eveniment ar putea să îți schimbe viața radical și lumina să intre și în casa ta. Vei avea de luat o decizie care pare a fi complicată, dar este mult mai simplă decât ai crede. Ascultă-ți inima, deschide-ți ochii și lasă lucrurile să curgă de la sine. Nu te mai impacienta pentru lucrurile nesemnificative. Lasă grijile la o parte.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop. Zodiile care vor avea un final de 2020 dezastruos

 

Zodii bune la pat. Cum fac sex barbatii in functie de zodia lor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter