Actualitate

Horoscop. Zodiile care vor avea un final de 2020 dezastruos

Ultima lună din aduce multă instabilitate și schimbări în lume astrelor. Zodiile Taur, Balanță sau Capricorn vor avea final de 2020 dezastruos.

 

 


Luna decembrie este una plină de schimbări de vibrație, cele mai multe având loc în partea a doua lunii. Saturn și Jupiter se mută din Capricorn în Vărsător, iar la câteva zile după ce tranziție cele două formează o conjucție care aduc efecte spre finalul lunii.
 

Final de 2020 dezastruos pentur zodia Taur

Ultima lună din an aduce un mic dezastru pentru cei din zodia Taur Horoscop. În decembrie 2020 vei fi mulțumit de tot ce ai reușit să faci, dar vei avea și câteva dezamăgiri. E posibil să îți pierzi locul de muncă și să intri în discuții contradictorii cu cei apropiați tie. Trăirile emoționale îți vor afecta randamentul și nu vei putea da totul pentru proiectele în care ești implicat.


Horscop 2020. Balanța are probleme în familie

Ești o persoană orgolioasă și tu știi acest lucru. Totuși, ai nevoie să renunți la orgolii pentru a fi împlinit emoțional.  La final de 2020 este posibil ca relația ta să se răcească cu persoanele dragi, pentru că ai pus orgoliul pe primul loc.

Cei din zodia Capricorn trec printr-un final de an extrem de dificil. Te afli într-un moment greu și în parrtea a doua a lunii vei avea o atitudine care nu te caracterizează. Încerci să faci mai mult, dar vei sfârșii prin a te dezamăgi singur. Încearcă să găsești lucrurile pozitive, deoarece lucrurile se pot schimba în primul rând mental.


Vărsătorii vor avea o lună decembrie plină de provocări în acest final de an. Probleme care vor apărea vor aduce o doză mare de stres și reacții necontrolate. Încerci să te echilibrezi și să îți găsești motivația pentru următorea zi, însă vei avea multe concluzii de tras la final de lună. Anul nu se încheie cum ți-ai imaginat la început de an, dar vei avea multe concluzii de tras.

Ultimele Stiri
abonare newsletter