Actualitate

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Află cum e un bărbat în funcție de zodia sa

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Care este cel mai sexy nativ din zodiac? Acesta te poate duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Cum să știi caracterul unui bărbat, în funcție de zodia sa.

 

 


Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Astrele ne pot spune foarte multe despre persoanele din jurul nostru. Cu toate acestea, spre bucuria femeilor, acestea ne pot spune lucruri despre bărbații pe care nu îi cunoaștem pentru a știi dacă este o idee bună să ne aventurăm sau nu. Poți afla multe despre caracterul unui bărbat dacă știi sub ce semn astral este născut. Astfel, poți afla care este cel mai sexy bărbat din zodiac.

 


Cei mai sexy bărbați ai zodiacului.  Berbec

Berbecul este genul de bărbat mereu tânăr, indiferent de vârsta pe care o are. Este proverbială pasiunea lui pentru viață, pentru acțiune. Dar la fel ca Berbecii celebri precum Russell Crowe sau Robert Downey Jr., acesta tinde să își trăiască viața la limită. Fizicul lui atletic îți va atrage atenția înainte ca el să fi apucat să își pună în valoare farmecul caracteristic.

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Taur

Taurul inspiră încredere, iar asta il face sexy. Chiar dacă el nu e neapărat o frumusețe clasică, felul lui dulce de a fi îi aduce în brațe exact pe cine își dorește. E destul de încet, dar mișcările sale sunt foarte senzuale, ceea ce îl fac un amant sensibil. Are adesea pieptul lat și ușor cărnos, fiind o prezență confortabilă în nopțile friguroase.


Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Gemeni

Bărbatul din Gemeni e o adevarată încântare cu privirea lui sclipitoare și cu fundul sau drăguț. Dualitatea zodiei îl face să aibă atât calități androgine, cât și o latură feminină. Te vor lasă mască replicile sale, pentru că nimeni nu se pricepe mai bine să cucerească din vorbe decât el. Amintește-ți-l nu mai departe pe Johnny Depp în "Don Juan de Marco".

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Rac

Racul te va cuceri cu zâmbetul său sexy și modest. Își iubește mama foarte mult și asta cucerește multe femei, mai ales pe cele care sunt în căutarea unui tată perfect pentru copiii lor. Sensibilitatea și vulnerabilitatea lui te vor unge pe suflet. Dar nu uita, calea spre inima lui trece prin stomac.


Cei mai sexy bărbați ai zodiacului.  Leu

Leul se numară printre cei mai provocatori nativi ai horoscopului. Radiază masculinitate, ceea ce îl face extrem de atractiv. În esență, el este un erou, asemenea lui Antonio Banderas în "Masca lui Zorro", iar forța lui este seducătoare. Știe să se impună și o face într-un mod firesc, natural, deloc artificial.

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Fecioară

Iată și un nativ care se impune în rândul reprezentanțelor sexului frumos prin inteligență. Practic, puterea lui de a fi cel atotștiutor îl face foarte sexy. Zâmbetul lui sfios, precum cel al lui Hugh Grant, îți va topi inima. Când se îndrăgostește, devine sclavul tău, ceea ce iar este un atribut pe care multe femei îl apreciază.


Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Balanță

E șarmant, în ciuda trăsăturilor sale care sunt mai degrabă armonioase decât frumoase. Te cucerește cu modul lui inconfundabil de a vorbi despre totul și despre nimic. Umorul fin, englezesc chiar, dar și atitudinea lui de gentleman îl fac de-a dreptul seducător. Atitudinea lui mereu pozitivă este cea care îl transformă într-un bărbat sexy.

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Scorpion

E destul să te privească o dată fix în ochi și te-ai pierdut. Dar și mai sexy decât privirea este vocea lui. Scorpionul te poate hipnotiza de-a dreptul. Magnetismul său sexual izvorăște din interiorul său, având puterea de a-și reinventa necontenit sex-appeal-ul.

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Săgetător

Îndrăzneala Săgetătorului e atractivă pentru o mulțime de femei. Atitudinea lui care îl face să pară mereu sigur pe el, dar și faptul că glumește întruna sunt calități care îl transformă într-un personaj atragător. Dar cel mai sexy e atunci cand îl întâlnești în natură, în spații deschise. Acolo este în elementul lui.

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Capricorn

Îți vine să crezi sau nu, dar înțelepciunea este cea care îi face pe Capricorni să fie sexy. Iese triumfător din provocări care par de netrecut și până și vârsta în cazul sau nu este un obstacol, pentru că va arăta bine chiar și la 70 de ani. Emană încredere și tenacitate, trăsături seducătoare pentru multe doamne și domnișoare.

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Vărsător

Vărsătorul pare un aiurit și un împrăștiat, dar tocmai entuziasmul său îl transformă într-un bărbat atrăgător. E un spirit liber pe care nu ai cum să îl treci cu vederea. Senzualitatea este punctul său forte, este spontan și oricum s-ar îmbrăca și oricum ar arăta din punct de vedere fizic, el este extrem de sexy prin natura lui.

Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Pești

Nativul acestei zodii nu e neapărat sexy, cât fermecător. Sensibilitatea, fragilitatea lui sunt cele care îl fac sa fie atrăgător. Are acel ceva care te atinge până în străfundul sufletului și te face să vrei să-i iei acasă. Îi place să atingă și să fie atins și de cele mai multe ori comunică non-verbal.

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter