Actualitate

Mesaj pentru cei care au plecat în minivacanța de 1 Decembrie. Iohannis: „Dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte măsurile!”

Președintele Klaus Iohannis le-a reamintit celor care au plecat în minivacanța de 1 Decembrie că sunt zile libere care se desfășoară în „condiții speciale”.

 

 


Președintele le-a reamintit românilor care au plecat în minivacanța de 1 Decembrie că aceste zile libere se desfășoară în „condiții speciale” și că este important să respecte măsurile de evitare a infecției cu coronavirus, pentru că „nimeni nu-și dorește să ajungă la spital.”

 


Vacanță în condiții speciale

Șeful statului îi sfătuiește pe români să poarte mască, să respecte distanța și măsurile de igienă, să evite aglomerațiile și apropierea fizică de persoane din afara anturajului obișnuit.

„Mesajul meu pentru toți românii este același: să respecte măsurile, să respecte portul măștii, distanța, igiena și dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte cu strictețe aceste măsuri. Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoanele pe care nu le cunosc și nu știu din ce mediu vin. Cred că este o minivacanță în condiții foarte speciale. Cu cât mai bine respectăm acum aceste măsuri, cu atât mai bine vom trece peste această pandemie și cred că este lucrul pe care și-l doresc toți.Nimeni, absolut nimeni nu cred că își dorește să ajungă la spital, nici noi nu dorim ca oamenii să ajungă la spital. Este foarte simplu: respectați măsurile care sunt în vigoare”, a spus Klaus Iohannis duminică.


CITEȘTE ȘI:

Cum arată calendarul sărbătorilor legale din 2021? Au mai rămas 4 zile libere în 2020

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter