Actualitate

Horoscop 29 noiembrie 2020. Vărsătorii au capul calendar! Fecioarele află adevăruri ascunse. Care e situația financiară a zodiilor?

HOROSCOP 29 noiembrie 2020.Taurii au probleme pe plan sentimental. Scorpionii sunt bârfiți pe la spate.

 


Horoscop 29 noiembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Ziua de duminică este mai deosebită. Întreg weekend-ul este, de fapt, mai diferit. Tot ceea ce spune nativul din zodia berbec poate fi important și îi poate ajuta pe alții. Este momentul să fie mai aproape de cei dragi și să nu se lase purtat de val. Chiar dacă această săptămână i-a adus o stare mai neliniștită, duminică va fi bine dispus și chiar generos.


 

Horoscop 29 noiembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Apar problemele în relația de cuplu sau căsnicie din cauza unor treburi pe care taurii le-au tot lăsat nerezolvate. Pe lângă partea sentimentală, și cea familială poate să fie afectată. Nu este o zi de succes pentru tauri, deci trebuie să fie atenți la modul în care își aleg cuvintele sau s-ar putea să se ardă. Toată atenția este îndreptată asupra lor și acest lucru poate să fie un factor de stres. Sănătatea nu trebuie negiljată.


Horoscop 29 noiembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Gemenii trebuie să se odihnească pentru că într-un sfârșit a venit și finalul acestei săptămâni obositoare și pline de muncă. Chiar dacă sunt tentați să mai facă ceva productiv sau distractiv a venit timpul să pună capul pe pernă și să uite de alții și altele. Aceasta ar fi varianta cea mai bună. Dacă ar trage de ei în continuare și s-ar expune unor situații care necesită mai multă atenție și energie (pe care nu o au), ar putea să iasă la suprafață o latură mai neplăcută și să stârnească conflicte.

Horoscop 29 noiembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Se poate să primească un cadou, fiindcă cineva îi invită pe raci la o terasă sau într-un loc mai intim, și îți vor face o declarație de dragoste. O revedere emoționantă va avea loc și poate nativul din zodia rac ar vrea să refacă o căsnicie sau o relație de cuplu care se pierduse de ceva vreme. Racul ar putea ajunge să fie în armonie cu sine și potențialul partener de viață, dacă își ascultă instinctul.


Horoscop 29 noiembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Leii și-au rupt spatele cu munca în ultima perioadă și ar trebui să o ia mai încet, chiar dacă vin și roadele hărniciei lor pe final de săptămână. Au adunat niște bani, dar nicicum nu au apucat să se bucure de ei. Ei bine, acum că munca s-a terminat și încep să realizeze că au puțin timp pentru ei vor alege să își petreacă puțin din timp pentru achiziționarea unor „delicii”. Asta poate să însemne un tip de mâncare mai sofisticat, mersul la cumpărături de haine de iarnă sau orice altceva i-ar face plăcere să achiziționeze. O merită.

Horoscop 29 noiembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioara. Chiar dacă este o zi mai grea pentru fecioare, având în vedere zilele trecute când au trăit câteva momente de suferință, astăzi e ziua în care trebuie să dea uitării persoanele toxice din viața lor. Este recomandat să evite și mai multe discuții care nu le avantajează și să ignore persoanele care îi fac rău. Au descoperit într-un final adevărut, dar nu e nevoie să îl facă public sau să se răzbune. O răzbunare mai bună va fi când suferința va trece și se vor reface complet!


Horoscop 29 noiembrie 2020. Balanță

Zodia Balanta. Weekend-ul acesta le-a adus balanțelor niște cheltuieli în plus, chiar dacă poate nu au observat acest lucru pe moment. Va trebui să fie mai atente la modul în care își cheltuie banii fiind că ar putea să rămână cu mai puțini bani decât și-ar permite. Recomadat este să dea uitare lucrurilor neimportante care nu aduc nicio satisfacție pe perioadă lungă, ci doar pe una determinată. Nu este un timp bun pentru plăcerile de moment. Balanțele nu trebuie să fie impulsive astăzi.

Horoscop 29 noiembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Astăzi nativul din zodia scorpion este foarte dezamăgit pe o persoană care e posibil să îi fi spus nişte neadevăruri despre el. Chiar dacă vine cu argumente, scorpionul este sceptic şi neîncrezător. Nu trebuie să ia în considerare aceste lucruri, îi pot face rău. Altfel, se va agita, lucru care îl va obosi foarte mult și îi va da o stare rea.


Horoscop 29 noiembrie 2020. Săgetător

Zodia Sagetator. Nativul din zodia săgetător este tentat astăzi să încerce câteva schimbări, poate chiar va acționa cu mai multă diplomație și va avea de câștigat în urma acestui lucru. Astăzi e o zi încrezătoare pentru săgetători, iar niște bănuieli pe care le-a avut în ultimul timp s-ar putea să se confirme. Ziua de duminică este perfectă pentru relaxare, mai ales că în această minivacanță ar putea să își facă niște planuri de călătorie care l-ar solicita mai mult fizic.

Horoscop 29 noiembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. De ceva timp pentru capricorni totul se rezumă la bani, mai ales că azi vor avea niște cheltuieli care i-au presat de o perioadă încoace. Odată scăpat de ele, chiar dacă va rămâne cu buzunarul mai gol, capricornul se va simți mult mai liniștit. E momentul să uite de griji și să își dai întâlnire cu persoanele dragi. Nu le-a dat atât de multă atenție cum o făcea înainte, dar a venit momentul să se concentreze puțin și pe relațiile cu ceilalți.

Horoscop 29 noiembrie 2020. Vărsător

Zodia Varsator. Duminică, ironic, când toată lumea se relaxează, vărsătorii vor da fuga la magazin pentru a se aproviziona, dar și pentru a-și cumpăra niște lucruri pe care și le doreau de o perioadă încoace. Totuși, nu trebuie să fie prea mult cu capul în nori. Ar putea ajunge să cheltuie mai mult decât își propun și parcă voiau să facă mai multe economii. Ar trebui să încerce să evite situațiile tensionate. Niciodată nu se știe de unde poate erupe un vulcan sau când se poate supăra un prieten sau partenerul de viață. Ar putea să le facă capul calendar!

Horoscop 29 noiembrie 2020. Pești

Zodia Pesti. E posibil să le poarte de grijă celor mai în vârstă din familie, pentru că asta le spune peștilor instictul. O să fie dispuși să cheltuiești niște bani cu rudele, pentru ca ei să se simtă bine, să se destindă împreună și să mai uite de greutățile de zi cu zi. E o perioadă de agitație în anturaj, iar nativul din zodia pești va trebui să mențină echilibrul și să îi convingă pe apropiați să facă niște schimbări benefice în viața lor.

CITEȘTE ȘI:

Top 5 zodii care vor avea noroc nedescris în viață. Ești și tu printre cei norocoși?

 

Top 5 zodii care iubesc mult, dar nu primesc iubire înapoi. Cine e blestemat să sufere pe viață?

 

abonare newsletter