Actualitate

Bani de la județ pentru un drum distrus de inundații, o școală în care plouă și o comună „lovită” de pesta porcină

Consiliul Județean Cluj a aprobat acordarea unor sume din fondul de rezervă pentru trei comune din județ.

 

 


Este vorba de fonduri pentru reparații la un drum afectat de inundații, reabilitarea acoperișului unei școli în care plouă în sălile de clasă, dar și pentru eliminarea unor focare de pestă porcină africană.

 


Astfel, Primăria Comunei Recea-Cristur va primi din fodul de rezervă al bugetului local al judeţului suma de 100.000 de lei pentru repararea Străzii Principale, afectată de inundațiile care au avut loc în comună.

De asemena, consilierii județeni au aprobat acordarea sumei de 15.000 de lei Primăriei Comunei Săndulești, pentru eliminarea situației de extremă dificultate, după ce pe raza comunei au fost depistate două focare de pestă porcină africană. Astfel s-a impus luarea unor măsuri pentru prevenirea și controlul pestei porcine.


Într-o școală din județ plouă peste elevi, în clase

Suma de 100.000 de lei din fondul de rezervă al bugetului local al judeţului va ajunge la Primăria Comunei Panticeu, pentru reabilitarea acoperișului la Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu Panticeu. Școala deservește localitățile comunelor Panticeu și Recea-Cristur, având un număr de 226 de elevi și preșcolari. În prezent, ploaia pătrunde în sălile de clasă prin acoperiș.

CITEȘTE ȘI


Două parcări cu doi administratori diferiți la Aeroportul Cluj. Când vor fi amenajate?

 

abonare newsletter